Crimă urmată de sinucidere, la Vaslui. O femeie de 57 de ani a fost aproape decapitată de cel care a ucis-o

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă Adevărul
FOTO Arhivă Adevărul

Tragicul eveniment a avut loc în localitatea Corni Albeşti. Cele două cadavre a fost descoperite, într-o baltă de sânge, de fiica femeii, la scurt timp după ce s-a întâmplat totul. Martorii spun că bărbatul era extrem de gelos şi devenea foarte agresiv pe fondul consumului de alcool.

Dublă tragedie în judeţul Vaslui, în localitatea Corni Albeşti. Un bărbat în vârstă de 61 de ani şi-a măcelărit cu un cuţit partenera de viaţă, în vârstă de 57 de ani, apoi şi-a pus capăt zilelor înjunghiindu-se în în piept şi în gât. 

Cei care îi cunosc pe cei doi pun nenorocirea pe seama geloziei şi consumului de alcool. Martorii audiaţi de anchetatori au declarat că bărbatul avea dese crize de gelozie, prilej cu care femeiea, cu care trăia în concubinaj, era bătută crunt. Se pre că n-ar fi pentru prima oară când victima a fost rănită de agresor cu cuţitul.

Nenorocirea a fost descoperită de fiica femeii, care locuieşte în apropiere, a auzit ţipete şi, la un moment dat, a mers să vadă ce se întâmplă. Era aproape de miezul nopţii de duminică spre luni atunci când în faţa ochilor i s-a dezvăluit un tablou cumplit: mama ei, dar şi pe iubitul acesteia zăceau într-o baltă de sânge, întinşi pe podea. Femeia era aproape decapitată din cauza numeroaselor lovituri de cuţit primite în zona gâtului.

Femeia a sunat la 112, bănuind iniţial că ar putea fi vorba de o dublă crimă, însă anchetatorii şi-au dat seama repede că, de fapt, bărbatul a ucis-o pe femeie, după care şi-a luat zilele înjunghiindu-se, cu acelaşi cuţit cu care a săvârşit omorul, în piept şi în gât.

Medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut decât să constate decesul ambelor persoane. În afară de ancheta legată de eveniment, a mai fost deschisă o investigaţie, disciplinară, care-i vizează pe poliţiştii care au în grijă localitatea Corni Albeşti. Aceştia sunt suspectaţi că nu au acţionat aşa cum trebuie în precedentele conflicte dintre cei doi concubini, astfel încât crima să fie prevenită.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite