Crăciun la spitalul bârlădean: patru urgenţe pe oră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultimele 24 de ore, la Spitalul Municipal de Urgenţă Bârlad au trecut prin Compartimentul Primiri Urgenţe aproape 100 de pacienţi

Din 24 decembrie, ora 12.00, până în prima zi de Crăciun la aceeaşi oră, au ajuns la spitalul bârlădean peste 90 de pacienţi, 30% dintre aceştia necesitând internarea.

Medicii de gardă au tratat pe lângă cazuri de boală obişnuită şi mai mulţi cetăţeni care au băut prea mult s-au au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au fost implicaţi în conflicte violente.

"În ultimele 24 de ore au fost şase cazuri de beţie acută şi patru persoane agresate cu contuzii uşoare ce nu au pus probleme deosebite. Au fost şi victime ale unor accidente rutiere. Pe 24 decembrie, la ora 17.20, o femeie de 56 de ani, din Perieni,a ajuns la spital după un accident şi după evaluare a fost lăsată să plece acasă. Două victime ale unui accident petrecut pe 25 decembrie, au ajuns dimineaţa în jurul orei 6.30, una policontuzionată, cealaltă victimă cu o fractură humerus", a spus Adrian Gheorghiu, responsabil mass-media în cadrul spitalului.

Crăciunul a fost sărac în naşteri. Doar în Ajun au fost aduşi pe lume la maternitatea bârlădeană doi bebeluşi: primul la ora 13.50 clălalt la ora 17. Nou-născuţii, de sex feminin, sunt perfect sănătosi.

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite