Copil bătut de învățător că nu știa tabla înmulțirii. „Nu mai vrea să meargă la școală de frică!”

0
Publicat:

Mama copilului, din Vaslui, a publicat pe internet fotografii cu băiețelul care plânge de durere și cu mâinile sale învinețite de la loviturile primite la palmă din partea învățătorului.

Copilul bătut cu bățul la palmă de învățător FOTO iasitvlife.ro
Copilul bătut cu bățul la palmă de învățător FOTO iasitvlife.ro

Inspectoratul Școlar Vaslui a declanșat o anchetă la Școala Protopopești din comuna vasluiană Tăcuta în urma dezvăluirilor făcute de mama unui elev. Femeia susține că fiul ei de 7 ani ar fi fost bătut de învățător cu un băț la palme pentru că nu știa tabla înmulțirii. 

Vasluianca a postat mai multe fotografii cu copilul de 7 ani care plânge și cu mâinile sale învinețite de la loviturile primite la palmă.

„Să vă arăt cum arată bietul copil de 7 ani care a fost bătut cu bățul la mânuțe de domnul învățător de la școala Protopopești, comuna Tăcuta, pentru ca nu știa tabla înmulțirii. Acești învățători, profesori, care după atâția ani de la Revoluție nu au învățat nimic despre educarea copiilor într-un mod normal... Vrem în școala noastră profesori și învățatori care au răbdare cu copiii. Acest copil este traumatizat, nu vrea sa meargă la școala de frică!", a scris mama băiatului în postarea care însoțea fotografia cu palmele copilului său. 

Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Vaslui s-a autosesizat în acest caz.

"O echipă formată din doi inspectori din cadrul instituţiei s-a deplasat la şcoala respectivă, pentru a efectua verificări cu privire la aspectele semnalate. Vom reveni cu un punct de vedere, în funcţie de rezultatele acestor verificări", a declarat Andrei Huiban, purtătorul de cuvânt al ISJ Vaslui.

Și polițiștii au declanșat o anchetă în acest caz. „Referitor la materialul de presă aparut în spațiul public, cu privire la agresiunea unui elev de către un cadru didactic,  conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui a dispus efectuarea de verificări cu privire la cele prezentate și, în funcție de rezultatul acestora, dispunerea măsurilor legale”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui. 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite