Condamnare la închisoare pentru tânărul care a exploatat sexual mai multe eleve din municipiul Huşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul a fost urcat în maşina Poliţiei FOTO:adevarul
Tânărul a fost urcat în maşina Poliţiei FOTO:adevarul

Lucian Topală, huşeanul de 26 de ani care a obligat patru tinere minore să se prostitueze a fost condamnat de magistraţi la 8 ani de închisoare cu executare.

Topală a fost acuzat de trafic de minori în formă continuată, după ce a exploatat sexual cele patru fete, cu vârste cuprinse între 13 şi 17 ani. 

Potrivit rechizitoriului procurorilor vasluieni din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), citat de Mediafax, adolescentele cu vârste cuprinse între 13 şi 17 ani erau oferite clienţilor, în special din municipiul Huşi. Clienţii plăteau între 50 şi 200 de lei pentru întreţinerea de raporturi sexuale.

    

Pe lângă condamnarea la opt ani de închisoare, instanţa de judecată a dispus şi confiscarea sumei de 67.000 de lei de la tânăr, bani care au fost obţinuţi din exploatarea sexuală a elevelor. În plus, magistraţii Tribunalului Vaslui i-au indisponibilizat tânărului un autoturism pe care l-a folosit la transportul adolescentelor către clienţi.

Toate cele patru fete care au fost atrase în capcana lui Topală sunt eleve la diferite unităţi şcolare din Huşi. Două dintre fete, în vârstă de 17 ani, chiar erau colege de clasă la un liceu din oraş şi ambele proveneau din familii cu probleme.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite