Burse private acordate de “Rulmenţi” Bârlad masteranzilor de la Universitatea tehnică “Gh. Asachi” Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Grupul URB investeşte în educarea tinerei generaţii de profesionişti acordând cinci burse private unor masteranzi ai Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi”din Iaşi

Fabrica de Rulmenţi Bârlad, membră a Grupului  URB, acordă cinci burse private unor studenţi masteranzi ai Facultăţii de Construcţii de Maşini şi Management Industrial din cadrul Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iaşi, continuand astfel traditia in sprijinirea cercetarii si educatiei academice, ca o conditie esentiala pentru progres.

Conform contractului de acordare a burselor private ce va fi semnat de reprezentanţi ai URB, ai Facultăţii de Construcţii de Maşini şi Management Industrial şi de catre studentul beneficiar, ceicinci masteranzi vor beneficia de o bursa lunara, timp de doi ani. Programul include şi opt saptamani de documentare directă în fabrica. La finalul contractului de acordare a bursei private şi dupa susţinerea examenului de disertaţtie, inginerii vor fi angajaţi în cadrul departamentelor din URB, conform pregătirii universitare,pentru o perioada de minimum doi ani.

Ideea acordarii acestor burse îi aparţine domnului Mustafa Tunca Dingiloglu, CEO-ul Grupului URB, care consideră că tânara generaţie trebuie să fie sprijinită pentru a atinge excelenta profesională.

Sunt încantat să anunţ acest parteneriat valoros cu Facultatea de Construcţii Maşini şi Management Industrial, care face parte dintr-o instituţie academică de top, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi. Ne dorim ca în urma acestei colaborări ambele părţi să aibă de caştigat, în sensul că studenţii vor avea şansa să lucreze şi să beneficieze de experienţa specialiştilor URB într-una din cele mai moderne unităţi de producţie a rulmenţilor, în timp ce fabrica noastră se va bucura de prezenţa unor ingineri tineri şi talentaţi, instruiţi conform standardelor şi nevoilor noastre. Un suflu tânăr este întotdeauna binevenit”, a menţionat într-un comunicat de presă domnul Mustafa Tunca Dingiloglu, CEO-ul Grupului URB.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite