Bătrână sfâşiată de câini. Victima a fost descoperită complet dezbrăcată în apropierea unei ferme piscicole

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Poliţiştii au deschis un dosar pentru ucidere din culpă deoarece o femeie de 93 de ani a fost găsită în apropierea unei ferme piscicole din localitatea Cârja, Vaslui, cu numeroase urme de muşcături pe corp şi complet dezbrăcată. La scurt timp, victima a decedat.

Sfârşit înfiorător pentru o bătrână de 93 de ani din localitatea vasluiană Cârja. Luni, 21 martie, femeia, care se numea Constanţa Florea, a fost găsită dezbrăcată şi în şoc hipotermic în apropierea unei ferme piscicole din localitatea amintită. Pe corp, victima avea numeroase urme de muşcături.

La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă, dar femeia rezistat doar până la spital, unde a decedat. Constanţa Florea era cunoscută în rândul localnicilor. Aceasta suferea de demenţă senilă şi locuia într-un bordei sărăcăcios, supravieţuind din mila celor din jur.

“Noaptea trecută, 20/21.03.2022, ora 03.32, Politia Murgeni a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, agentul de pază al unei ferme piscicole din localitatea Cârja, oraşul Murgeni, judeţul Vaslui, a găsit o femeie, 93 de ani, din localitatea Cârja, aflată în stare de inconştienţă, pe un drum din vecinătatea fermei. Victima prezenta, pe suprafaţa corpului, răni ce ar fi putut proveni de la muşcături de animale. 

Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Bârlad, pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă a decedat.  În cauză sunt efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul persoanei şi dispunerea măsurilor legale”, a declarat inspectorul de poliţie Bogdan Gheorghiţă, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în acest caz,  urmând să facă cercetări pentru a stabili dacă animalele care au muşcat-o pe bătrână aveau stăpân şi dacă acesta se face vinovat de neluarea măsurilor pentru supravegherea acestora, potrivit OUG 55/2002.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Bărbat din Galaţi sfâşiat în plină stradă de un câine de luptă. Victima refuză să spună al cui este animalul

Scene cumplite la locul de muncă. Haita de maidanezi a sfâşiat un angajat şi l-a lăsat fără o ureche

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite