Bărbatul care şi-a violat timp de doi ani fiica a murit la spital, după ce s-a spânzurat în închisoare

0
0
FOTO pixabay.com
FOTO pixabay.com

La începutul lunii iunie, bărbatul din Bârlad a fost condamnat la 15 ani de închisoare. În urma aflării veştii, tatăl incenstuos a decis să se spânzure în celulă, însă, în ultimul moment, a fost salvat.

Sâmbătă, 26 iunie, un bărbat din Bârlad a murit în Spitalul Judeţean Vaslui, după ce s-a spânzurat în celulă la aflarea veştii că a fost condamnat pentru violarea, timp de 2 ani, a fiicei sale.

Bărbatul, care era patron în Bârlad, judeţul Vaslui, îşi adormea soţia cu somnifere pentru a abuza de copila în vârstă de 13 ani. 

Potrivit presei locale, Vasilică Ichim a suferit un şoc pe 9 iunie, când a aflat că a primit o pedeapsă de 15 ani de închisoare. Pe 14 iunie a decis să se spânzure în celulă, însă, în ultimul moment, a fost salvat. 

Bărbatul în vârstă de 44 de ani s-a aflat însă în comă profundă, la spitalul din Vaslui, iar medicii au fost rezervaţi de la început în privinţa evoluţiei sale. Sâmbătă, 26 iunie, a murit. 

Rudele bărbatului spun că vor încerca să-i facă dreptate.  „Noi ştim că a fost nevinovat şi că totul i-a fost înscenat. Vom lupta pe orice cale să i se facă dreptate, să fie restabilit adevărul”, a spus Carla Ichim, cumnata lui Vasilică Ichim, notează vremeanoua.ro.

Bărbatul va fi înmormântat în satul său natal, o localitate de lângă Bârlad.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Francezilor le pute totul: Nemulţumiri pe bandă şi văicăreli. Ce au scris despre Bucureşti

Cornelia Mandu, purtătoare de cuvânt la Protecţia Copilului Argeş: „Mama m-a dus de mână la orfelinat. Aveam cinci ani. Ea mă tot zorea că se face târziu“ 

Vaslui


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri