Un deţinut a încercat să se sinucidă în Penitenciarul Vaslui. Este condamnat pentru că şi-a violat fiica

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Închisoare  arhiva foto
Închisoare  arhiva foto

Incidentul s-a produs în dimineaţa zilei de luni, 14 iunie. Conducerea Penitenciarului a anunţat Serviciul de Criminalistică şi Parchetul. Deţinutul are 44 de ani.

Conform Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vaslui, un echipaj de Terapie Intensivă a intervenit luni dimineaţa pentru salvarea unui deţinut găsit spânzurat într-o celulă din Penitenciarul Vaslui.

Medicii l-au găsit pe deţinut în stop cardio-respirator şi au început manevrele de resuscitare. 

„Pacientul, un bărbat de 44 de ani, a răspuns manevrelor de resuscitare, a fost intubat şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, Dan Ionaşcu, citat de Libertatea.

Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Vaslui, Nicolae Toma, a declarat că administraţia penitenciarului informat despre incident judecătorul de supraveghere a privării de libertate, Serviciul Criminalistică, Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, Serviciul de Medicină Legală, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Vaslui,  Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

„În prezent, la nivelul unităţii penitenciare, în colaborare cu organele abilitate, a fost demarată o anchetă în vederea identificării circumstanţelor care au condus la producerea incidentului”, spune Nicolae Toma.

Deţinutul care a încercat să îşi pună capăt zilelor era cazat singur în celulă. Acesta ispăşea o pedeapsă pentru viol, fiind condamnat după ce şi-a abuzat sexual propria fiică.

Citeşte şi:

Un adolescent din Vaslui, extrem de inteligent, s-a sinucis după ce a fost certat că petrece prea mult timp pe tabletă. Coşmarul prin care trecea acasă

Nelu Tătaru îl va susţine pe Florin Cîţu la şefia PNL: „Poate fi omul soluţiilor”
 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite