Poliţistul care a salvat-o pe femeia căzută cu maşina în lacul Ciric din Iaşi va fi premiat cu 1.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Captură de ecran/Poliţia Locală Iaşi
FOTO Captură de ecran/Poliţia Locală Iaşi

Poliţistul din Iaşi va fi premiat cu 1.000 de euro de un dealer auto local. Agentul a fost felicitat pentru actul său de curaj şi de autorităţi, după ce imaginile cu momentul salvării au devenit virale.

Cristian Neculau, poliţistul din Iaşi care i-a salvat viaţa femeii care a plonjat sâmbătă, 26 iunie, în lacul Ciric din Iaşi, a devenit erou. Pentru gestul său, agentul va fi premiat cu 1.000 de euro de un dealer auto local.

„Felicitări poliţistului care a salvat o viaţă. Firma Sandra Trading doreşte să-l premieze pe salvator cu 1000 Euro. Îl invitam la sediul firmei noastre marţi 29 iunie între orele 12-17. Bravo!!!”, se arată într-un mesaj postat pe Facebook. 

De altfel, poliţistul local a fost felicitat pentru actul său de curaj şi de autorităţi, după ce imaginile cu momentul salvării au devenit virale.

„Îl felicit pe poliţistul local pentru curajul şi promptitudinea cu care a reacţionat, salvând astfel un seamăn! Cu astfel de oameni adevăraţi Poliţia Locală Iaşi îşi va dobândi prestigiul şi respectul pe care ni le dorim cu toţii”, a transmis primarul Mihai Chirica. 

Incidentul a avut loc sâmbătă, 26 iunie, în jurul orei 12:30 - 13:00. O tânără şoferiţă care avea o alcoolemie uriaşă a ajuns cu maşina în Lacul Ciric. Femeia nu a fost rănită, dar s-a ales cu o sperietură zdravănă. A ajuns, însă, la spital pentru investigaţii. Când va fi externată, va trebui să dea socoteală în faţa legii.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Cornelia Mandu, purtătoare de cuvânt la Protecţia Copilului Argeş: „Mama m-a dus de mână la orfelinat. Aveam cinci ani. Ea mă tot zorea că se face târziu“

Cu ce tip de interceptor va fi dotat scutul de la Deveselu?

IaşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite