Apelul unui tânăr român adoptat în 1990 de o familie de britanici: „Ajutaţi-mă să-mi găsesc mama“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Trifan: în dreapta la 2 ani şi în stânga la 28 de ani FOTO Facebook
Marian Trifan: în dreapta la 2 ani şi în stânga la 28 de ani FOTO Facebook

Marian Aurel Trifan (28 ani), adoptat la începutul anilor '90 de o familie din Marea Britanie, vrea să-şi cunoască familia naturală din România

Crescut şi educat în spiritul britanic, un român adoptat în 1990 este sprijinit în demersul de a-şi găsi mama naturală şi rudele paterne de Ileana Cunniffe, o româncă stabilită în Irlanda în urmă cu 20 de ani care se ocupă voluntar de cautarea părinţilor naturali ai copiilor adoptaţi in străinătate după Revoluţia din 1989. Ileana Cunniffe a creat o pagina Facebook – The never forgotten Romanian children – Copiii neuitati ai României, unde românii adoptaţi în străinătate care doresc să îşi cunoască părinţii naturali îşi scriu poveştile.

Din cauza birocraţiei anevoioase din România, Marian Aurel Trifan a preferat, la fel ca alte sute de români care doresc să-şi cunoască originile, să facă apel la pagina de internet menţionată mai sus: "Ajutaţi-mă, vă rog, să-mi găsesc mama: Lenuţa Trifan (foto jos) din Municipiul Bucureşti. Numele meu a fost Marian Aurel Trifan, m-am născut în Bucureşti în data de 8 Iulie 1988. La vârsta de doi ani şi jumătate mă aflam în Orfelinatul nr. 4 Bucureşti şi am fost adoptat de un cuplu britanic la data de 19 august 1990. Numele parintilor mei: Vasiel Trifan (decedat) şi Lenuţa Trifan. Pe mama tatalui meu o cheamă Lucreţia Trifan. Rudele tatalui meu sunt din Bârlad, jud. Vaslui, dar o parte dintre ei s-au mutat in Bucureşti. Părintii meu au avut 3 copii: pe mine, pe Cristina-Daniela şi Mirela. Amândouă surorile mele locuiesc în Italia şi sunt în legătură ele. În fotografiile alăturate sunt eu când eram copil, mama mea biologică, fotografie făcută în august 1990. Aceasta este singura fotografie pe care o am cu mama noastră. Alăturat este o fotografie recenta a mea. Apreciez orice ajutor pentru a-mi găsi familia. Va multumesc tuturor foarte mult”.

marian trifan copilul adoptat de britanici

Toţi ce care pot oferi relaţii pot lasa mesaje celor doi fraţi pe pagina creată de Ileana Cunniffe. "Pe pagina noastră de Facebook, The never forgotten Romanian children suntem în legătura cu o mulţime de copii adoptaţi din România şi care acum sunt în căutare părinţilor lor.”, transmite Ileana Cunniffe pe pagina de socializare.

Ea a reuşit deja să găsească familiile din România a zeci tineri adoptaţi peste hotare.

Citeşte şi:

Doi fraţi, gemeni, din judeţul Vaslui, adoptaţi în America după Revoluţie, îşi caută părinţii naturali

Vaslui


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri