Adolescentă din Vaslui, descoperită de jandarmi într-o pădurice de lângă Galaţi

0
0
Jandarmii au predat fata poliţiştilor gălăţeni. Foto: Adevărul
Jandarmii au predat fata poliţiştilor gălăţeni. Foto: Adevărul

O tânără în vârstă de 16 ani, care era dată în urmărire de poliţiştii vasluieni încă din luna iunie, a fost găsită în noaptea de 22 spre 23 iulie de un echipaj al Jandarmeriei din Galaţi şi predată poliţiştilor.

Adolescenta le-a spus jandarmilor că de aproape o lună stă în Galaţi, dar nu are un domiciliu stabil. Ea a fost observată în zona service-ului „Nalba”, la marginea unei păduri, afişând un comportament suspect. La vederea jandarmilor, a încercat să se facă nevăzută, ascunzându-se prin vegetaţia din zonă. Cum în zonă traficul pietonal este extrem de redus, jandarmii au găsit-o imediat pe tânără şi au identificat-o. Aşa au aflat că pe numele ei figura o semnalare pozitivă în Sistemul Informatic Naţional de Semnalări (SINS), conform articolului 32 (Semnalări privind persoane dispărute) din Decizia SIS II, pe numele acesteia fiind emisă din iunie 2013 de către Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vaslui, o dispoziţie de urmărire.

Fiind întrebată despre motivul pentru care se afla în zonă, fata a declarat jandarmilor că se află în municipiul Galaţi de aproximativ o lună, neavând un domiciliu stabil şi a ieşit la plimbare dar din greşeală s-a rătăcit.  

Jandarmii au predat tânăra lucrătorilor specializaţi din cadrul Secţiei 3 Poliţie Galaţi pentru continuarea cercetărilor, totodată fiind informat şi Biroul SIRENE.

Mai multe - Vaslui

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite