Accident înfiorător la Vaslui. Cinci tineri au fost răniți. Unul dintre ei e în comă, altul are un picior amputat

0
Publicat:

Evenimentul rutier a avut loc în comuna Pădureni, la ieşirea spre satul Ivăneşti din judeţul Vaslui. O victimă a fost găsită aruncată din maşină, iar alte două au rămas blocate în autovehicul.

Din mașină nu a mai rămas decât un morman de fiare contorsionate FOTO ISU Vaslui
Din mașină nu a mai rămas decât un morman de fiare contorsionate FOTO ISU Vaslui

Un accident extrem de grav s-a produs, sâmbătă,  16 martie, pe un drum din judeţul Vaslui, unde un autoturism în care se aflau cinci tineri a derapat şi s-a izbit violent de un cap de pod.

Una dintre victime au fost găsită aruncată din autoturism, alte două erau blocate în maşină. Unul dintre răniţi este în comă, altul a suferit o amputaţie de picior.

Accidentul a avut loc în comuna Pădureni, la ieşirea spre satul Ivăneşti din judeţul Vaslui, unde autoturismul s-a izbit de un cap de pod.

„În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau cinci persoane, trei fete şi doi băieţi, cu vârste cuprinse între 17 şi 21 ani. La sosirea echipajelor de intervenţie a fost găsit în afara carosabilului un  autoturism grav avariat, o persoană fiind încarcerată, iar o alta blocată în interiorul autovehiculului. La o distanţă de aproximativ zece metri de autoturism a fost găsită o altă victimă, semiconştientă şi cu răni foarte grave”, au precizat reprezentanții ISU Vaslui.

Reprezentanţi ai Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui au precizat că una dintre victime este în comă, fiind intubată şi ventilată. O alta, un bărbat de 21 de ani,  are o amputaţie la picior. Iniţial, toţi răniţii au fost duşi la Spitalul municipal din Huşi, ulterior trei dintre ei fiind transferaţi la spitalul din Vaslui.

Sfârșit groaznic pentru un tânăr, într-un grav accident rutier

Un alt accident grav a avut în 10 martie pe raza comunei vasluiene Lunca Banului, în localitatea Oțetoaia. Un tânăr de 29 de ani a murit după ce mașina pe care o conducea s-a răsturnat pe un câmp de lângă șosea, iar trupul șoferului a fost proiectat la 25 de metri de autovehicul.

Pompierii militari din cadrul Secției Huși, precum și o ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță Vaslui s-au deplasat urgent la locul accidentului, însă tânărul nu a mai putut fi salvat.

„În cursul acestei dimineți, pompierii militari din cadrul Secției Huși au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare) și o ambulanță SMURD tip B2 (echipaj de prim ajutor), pentru asigurarea măsurilor PSI în urma producerii unui accident rutier pe DN 24A, în zona localității Oțetoaia, comuna Lunca Banului. La intervenție a participat și un echipaj cu o ambulanță aparținând SAJ Vaslui. În accident a fost implicat un autoturism în care se afla o singură persoană”, au precizat reprezentanții ISU Vaslui.

Trupul neînsuflețit al șoferului a fost găsit într-o zonă mlăștinoasă, la 25 de metri de mașină.

„La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism răsturnat în afara părții carosabile (direcția Oțetoaia – Huși). Din autovehicul s-au scurs lichide combustibile. În autoturismul puternic avariat nu a fost găsită nicio persoană. La aproximativ 25 metri de autoturism, într-o zonă mlăștinoasă, a fost găsit trupul conducătorului auto. Din nefericire, victima prezenta leziuni incompatibile cu viața”, mai spun reprezentanții ISU Vaslui.

Polițiștii au deschis dosar penal în acest caz pentru ucidere din culpă și fac cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite