Accident bizar la Vaslui. Doi bărbaţi au fost răniţi grav, după ce unul dintre ei a căzut, de pe o schelă, peste celălalt

0
Publicat:

Doi bărbaţi care lucrau la exteriorul unei case, în municipiul Bârlad, au fost răniţi, după ce unul dintre ei a căzut de pe o schelă peste celălalt care susţinea schela de la sol. Ambii bărbaţi au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la spital.

Un muncitor a căzut peste celălalt după ce s-a dezechilibrat FOTO arhivă Adevărul
Un muncitor a căzut peste celălalt după ce s-a dezechilibrat FOTO arhivă Adevărul

Incidentul a avut loc, miercuri, 6 martie. Un bărbat în vârstă de 61 de ani a urcat pe o schelă, pentru a executa lucrări la o casă, iar de la sol, un alt bărbat, în vârstă de 67 de ani, susţinea structura.

La un moment dat, bărbatul aflat pe schelă s-a dezechilibrat și a căzut de la aproximativ patru metri înălţime, iar în cădere l-a lovit pe colegul lui de jos.

În urma incidentului, două ambulanţe au fost trimise la faţa locului.

„Bărbatul de 61 de ani prezintă un traumatism cranio-cerebral cu plagă fronto-parietală, iar cel de 67 de ani prezintă, la o primă evaluare, un traumatism de umăr şi o contuzie de membru inferior”, au precizat reprezentanții Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui.

Cele două victime au fost transportate la Spitalul Bârlad.

Strivit de o roată a mașinii la care lucra

Un alt accident bizar a avut loc la Brăila pe 3.06.2019. Un bărbat de 59 de ani şi-a pierdut atunci viaţa după ce a fost strivit de o roată a maşinii la care lucra pentru a o repara, fiind târât apoi câţiva metri de autovehicul, care s-a oprit într-un gard.

Incidentul a avut loc în depoul Braicar, societatea publică de transport local din Brăila. Bărbatul de 59 de ani lucra la o maşină de depanare, iar la un moment dat autovehiculul s-a pus în mişcare, iar una dintre roţile acestuia a trecut peste trupul acestuia, strivindu-l.

Maşina a continuat să se deplaseze pentru alţi câţia metri, oprindu-se finalmente într-un gard. Victima, fost şofer de autobuz, cu o experienţă de 40 de ani, lucra pe maşina de intervenţii a societăţii, iar la momentul producerii accidentului era singur în depou.

Din primele verificări a reieşit că autovehiculul era scos din viteză, dar nu fusese asigurat, în eventualitatea în care suprafaţa unde de era parcat nu era complet plană.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite