A treia zi de viscol la Vaslui: femeie de 43 de ani găsită moartă în zăpadă. Mergea să îşi viziteze copiii crescuţi de bunic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 43 de ani, din localitatea vasluiană Pribeşti, a fost găsită moartă în zăpadă, duminică dimineaţă. Autorităţile vasluiene susţin că, cel mai probabil, victima a căzut în zăpadă şi nu s-a mai putut ridica, fiind cunoscută drept consumatoare de alcool.

UPDATE: Din primele cercetări desfăşurate de poliţişti a reieşit că femeia, care trăia în concubinaj cu un bărbat din sat, a plecat de acasă sâmbătă, 7 ianuarie, în jurul amiezii, să-şi vadă copiii care erau crescuţi de bunic. Femeia a fost găsită căzută în zăpadă la aproximativ 150 de metri de poarta bunicului. 

Ştire iniţială: Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, trupul femeii, în mare parte acoperit de zăpadă, a fost descoperit de către un vecin, în cursul dimineţii de duminică, în timp ce trecea pe drum. Bărbatul a sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a solicita o ambulanţă.

”Femeia a fost găsită îngheţată în faţa porţii unei locuinţe, fiind decedată de mai multe ore. Victima era cunoscută ca şi o consumatoare de băuturi alcoolice astfel încât, cel mai probabil, a căzut în zăpadă, fără a mai reuşi să se ridice”, a declarat medicul Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui.

Cadavrul femeii a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Vaslui în vederea efectuării autopsiei şi stabilirii cauzei decesului.

Tot în cursul dimineţii de duminică, un tânăr de 18 ani, găsit căzut pe o stradă din municipiul Bârlad din cauza consumului de alcool, a fost preluat de un echipaj de la Ambulanţă şi transportat la Spitalul de Urgenţă Bârlad. Un alt bărbat de 45 de ani din Bârlad a fost descoperit în şoc hipotermic, căzut în stradă fiind şi el transportat la spitalul din Bârlad. La Vaslui, o bătrână de 89 de ani a fost descoperită în şoc hipotermic în propria locuinţă. Ambulanţierii au transportat-o la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui pentru îngrijiri medicale.

Judeţul Vaslui s-a aflat sub cod galben de viscol de joi seară, atenţionarea fiind prelungită sâmbătă de către meteorologi.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite