Imagini impresionante: cum arată eroii care luptă cu urgia naturii pentru a salva vieţile omeneşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii militari ai Inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă, jandarmii, poliţiştii de frontieră sunt cei care în aceste zile se luptă cu furia naturii pentru a salva vieţile oamenilor aflaţi în situaţii disperate.

Ei sunt consideraţi eroii zilelor noastre. Înfruntă viscolul puternic, troienile şi gerul năprasnic pentru a veni în sprijinul celor care nu reuşesc să răzbată prin iadul alb.

În ultimele zile, pompierii militari, jandarmii poliţiştii de frontieră au lucrat ca pe front. Au fost nu doar cei care i-au scos pe românii rămaşi blocaţi cu autoturismele pe drumurile afectate de viscol şi ninsoare, ci şi sprijinul de bază al echipajelor de la serviciile de ambulanţă rămase la rândul lor blocate în drum către bolnavii care aveau nevoie de ajutor. 

O galerie foto impresionantă care suprinde câteva din momentele intervenţiilor din ultimele zile a fost postată pe pagina de Facebook Pompierii Români. Fotografiile cu pompierii şi jandarmii îngheţaţi, luptând cu furia naturii, au devenit virale pe Internet.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite