Două vipere, semnalate în județul Mehedinți. Una se ascundea la motorul unei mașini, alta în parcarea unei pensiuni VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două vipere au fost semnalate în județul Mehedinți sâmbătă, 17 iunie. Una dintre ele se afla în parcarea unei pensiuni din localitatea Eșelnița, alta se ascundea la motorul unei masini.

„În cursul acestei zile (sâmbătă, 17 iunie n.red.) jandarmii au intervenit în urma unui apel primit prin SNUAU 112, prin care s-a semnalat prezența unei vipere cu corn în apropierea unei pensiuni din comuna Eșelnița, județul Mehedinți”, transmite Jandarmeria Mehedinți.

La adresa indicată, jandarmii au constatat că în parcarea din proximitatea unei pensiuni se afla o viperă cu corn.

„Ținând cont că poate reprezenta un pericol pentru persoanele din zonă, jandarmii au ridicat vipera cu ajutorul unui dispozitiv special și au eliberat-o ulterior în mediul natural, departe de drumurile și traseele din zonă ”, adaugă jandarmii.

Un alt apel prin SNUAU 112 a direcționat un echipaj de jandarmerie pentru înlăturarea pericolului provocat de șerpi.

FOTO: Jandarmeria Mehedinți
FOTO: Jandarmeria Mehedinți

„Astfel, jandarmii au intervenit pentru îndepărtarea unei vipere aflată la motorul unei mașini parcate pe o stradă din municipiul Drobeta Turnu. Pentru îndepărtarea reptilei a fost necesară ridicarea mașinii pe un elevator la un service auto din apropiere. Intervenția s-a desfășurat fără probleme, iar vipera a fost eliberată în habitatul natural”, spun jandarmii.

Jandarmi recuperând un sarpe in Drobeta Turnu Severin 1 jpeg
Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite