VIDEO FOTO O femeie decapitată într-un accident pe centura ocolitoare a Severinului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie în vârstă de 71 de ani a murit luni seară în urma unui cumplit accident de circulaţie, care a avut loc pe centura ocolitoare a Severinului. Nepoata victimei, care se afla la volan, a intrat cu autoturismul într-o balustradă de pe marginea drumului din cauza vitezei.

Elena Popescu, în vârstă de 71 de ani, din comuna mehedinţeană Tâmna, a decedat pe loc fiind pur şi simplu decapitată. Femeia se afla pe bancheta din spate a autoturismului Audi, cu numere de înmatriculare de Franţa, condus de nepoata sa, Cristina Matală, în vârstă de 26 de ani.

Din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, femeia a pierdut controlului volanului şi s-a izbit într-o balustradă de pe marginea drumului, pe care a spulberat-o.

„A avut loc un accident rutier pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin. Autoturismul era condus de o femeie din judeţul Mehedinţi, din comuna Tâmna. Acesta circula dinspre Cerneţi spre localitatea Şimian, neadaptând viteza la condiţiile de drum, carosabilul fiind puţin umed şi în curbă s-a produs accidentul. Din  nefericire, în urma accidentului au rezultat trei victime, dintre care o persoană a decedat”, a precizat agentul principal Roxana Teodorescu.

La faţa locului au intervenit şi pompierii de la descarcerare, care au scos victima dintre fiarele contorsionate ale autoturismului.

„În data de 29.06. 2015, în jurul orelor 18,30, pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin s-a produs un eveniment rutier soldat cu trei victime, două în viaţă, una decedată. A intrat în impact cu balustrada de pe contrasens. Am mai avut intervenţii cu persoane decedate, dar aceasta a fost peste ce am văzut, femeia era decapitată”, a spus plutonierul ajutant şef Alexandru Preda de la ISU „Drobeta”.

VEZI VIDEO AICI

Cristina Matală, femeia care se afla la volanului autoturismului şi fiica sa, Andreea Matală, în vârstă de doi ani, au fost preluate de un echipaj al Ambulanţei Mehedinţi şi internate la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Turnu Severin, fiind în afara oricărui pericol.

Trupul neînsufleţit al victimei a fost dus la morga Spitalului Judeţean pentru efectuarea necropsiei.
Circulaţia pe centura ocolitoare a Severinului a fost întreruptă mai bine de o oră, formându-se un şir lung de autoturisme în ambele direcţii de mers.
 

Turnu-Severin



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite