Unul dintre copiii accidentaţi de poliţistul de la Gruia a fost transferat la Spitalul din Craiova. Starea lui este foarte gravă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un elicopter SMURD a preluat copilul de la medicii severineni FOTO Corina Macavei
Un elicopter SMURD a preluat copilul de la medicii severineni FOTO Corina Macavei

Unul din copiii accidentaţi joi seară la Gruia de un poliţist a fost transferat sâmbătă la secţia de neurochirugie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Craiova. Starea lui este foarte gravă şi necesită urgent o intervenţie chirugicală.

Sâmbătă după-amiază un elicopter SMURD a aterizat pe platforma de la Poliţia de Frontieră Mehedinţi pentru a prelua de la Ambulanţa Mehedinţi copilul accidentat la Gruia. Starea lui este foarte gravă, este în comă de gradul II pe III şi medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Drobeta Turnu Severin au hotărât să-l transfere la Spitalul din Craiova.

„Am fost solicitaţi pentru un transfer al unui băieţel în vârstă de 10 ani cu politraumatisme produse prin accident rutier în urmă cu 48 de ore cu traumatism cranio-cerebral acut închis, microhemoragii peritale, contuzie cerebrală, comă gredul II pe III şi traumatism toracic. Starea lui este foarte gravă. Ceilalţi doi copii accidentaţi sunt stabili hemodinamic” a declarat medicul Doina Leuştean, directorul medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi.

Ceilalţi doi copiii accidentaţi joi seara sunt stabili hemodinamic şi sunt în continuare în îngrijire medicală la spitalul severinean. Copilul decedat, Ionuţ Samsun Duroi, în vârstă de 11 ani, a fost ridicat astăzi de la Morga Spitalului Judeţean Mehedinţi şi va fi înmormântat în cursul zilei de luni.

Copiii au fost accidentaţi joi seară de ajutorul de şef de post de la Gruia, care se afla la volanul deşi consumase băuturi alcoolice. În urma accidentului un copil a murit, iar alţi trei copiii au fost internaţi în stare gravă la Spitalul din Drobeta Turnu Severin.

Citiţi şi:

Poliţistul ucigaş de la Gruia a fost arestat pentru 29 de zile

Poliţistul care a ucis un copil la Gruia avea o alcoolemie de 1,60 mg alcool în sânge

Şeful de Post de la Gruia a lovit mortal un copil şi a băgat în spital alţi trei copiii


 

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite