Un traficant de droguri plasat în arest la domiciliu a evadat ca să ajungă la concubină

0
Publicat:

Un bărbat din Mehedinți asupra căruia a fost dispusă măsura arestului la domiciliu a evadat și a fugit la concubina sa. Marți va fi prezentat unității de Parchetului cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Bărbat arestat. Foto arhivă Adevărul
Bărbat arestat. Foto arhivă Adevărul

Măsura arestului la domiciliu s-a dovedit a fi ineficientă pentru individ,

„Luni, 21 noiembrie, polițiștii Biroului Supravegheri Judiciare din cadrul Serviciului de Investigații Criminale s-au deplasat la domiciliu unui bărbat, aflat în arest la domiciliu, acesta nefiind găsit la locuință”, precizează Biroul de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți.

Va fi luată altă măsură preventivă

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că bărbatul a părăsit, în datele de 20 și 21 noiembrie 2022, imobilul unde executa măsura preventivă de arest la domiciliu și s-a deplasat la domiciliul concubinei.

„Bărbatul era în arest la domiciliu pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri”, precizează, pentru „Adevărul”, IPJ Mehedinți.

De la concubină va ajunge, cel mai probabil, în arestul Poliției Mehedinți. Marți, individul va fi prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive. 

„Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare, bărbatul fiind reținut pentru 24 de ore”, mai precizează IPJ Mehedinți.

Evadări ca-n filme

Amintim că, în urmă cu câteva luni, un tânăr de 19 ani, arestat preventiv, a evadat, pe geam, din sediul Secţiei 15 Poliţie din Bucureşti, unde era audiat într-un dosar de furt calificat. El a fost prins după circa o oră.

La sfârșitul anului trecut, un bărbat a fugit de sub escortă în Aerportul Cluj. A fost prins în ianuarie 2022, în apropierea sediului poliţiei din Timişoara şi a declarat că intenţiona să se predea.

Expulzat din Marea Britanie, pe numele lui era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, acesta fiind condamnat la pedeapsa de 1 an şi 6 luni de închisoare, pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul rutier (conducerea unui autovehicul cu permisul suspendat). 

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite