Un bibiclist în comă de gradul IV, în urma unui accident produs pe DN 67

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un biciclist a ajuns în stare gravă la Spitalul din Drobeta Turnu Severin, sâmbătă după-amiază, după ce a fost lovit în plin de un autoturism în timp ce circula pe DN67, în apropiere de localitatea mehedinţeană Halânga.

Accidentul s-a produs într-o curbă periculoasă, în apropierea intersecţiei cu drumul care duce către localitatea Puţinei. Primele informaţii arată că atât biciclistul, cât şi autoturismul care l-a izbit, circulau în acelaşi sens, Malovăţ – Drobeta Turnu Severin, iar în curbă, şoferul nu a observat la timp că biciclistul intenţionează să vireze stânga, lovindu-l în plin.

În urma accidentului biciclistul a fost proiectat pe parbrizul autoturismului şi aruncat apoi pe asfalt, acesta fiind grav rănit.

Medicii din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi ajunşi la faţa locului l-au preluat pe bărbatul în vârstă de 53 ani dintr-o baltă de sânge, acesta fiind în comă de gradul IV şi cu şanse mici de supravieţuire.

Victima a fost transportată la Spital, iar poliţiştii au demarat o anchetă. Primele informaţii arată că accidentul s-a produs pe fondul vitezei şi al vizibilităţii reduse cauzată de ceaţa densă. Pe DN 67, vizibilitatea este pe alocuri, sub 70 de metri.

În funcţie de evoluţia stării de sănătate a victimei, şoferul autoturismului va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă sau ucidere din culpă. Acesta este recidivist, fiind închis în urmă cu câţiva ani pentru crimă.


 

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite