Turnu Severin: Peste 18.000 ţigarete, confiscate de poliţişti în mai puţin de 24 de ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma a două percheziţii domiciliare, poliţiştii mehedinţeni au confiscat, în ultimele 24 de ore, ţigări, alcool şi cafea. 

Grupul de lucru constituit la nivelul I.P.J. Mehedinţi a efectuat, în ultimele 24 de ore, în baza unor autorizaţii specifice, două percheziţii domiciliare pe raza municipiului Drobeta Tr. Severin. 

Cu această ocazie, a fost identificat M. Angel (35 ani), din Severin, care deţinea la domiciliu cantitatea de 5.000 ţigarete netimbrate, de diferite mărci, dar şi D. Elena (61 ani), la domiciliul căreia a fost găsită cantitatea de 8.620 ţigarete, 13 litri alcool şi 10 kg cafea,  fără documente legale.

Potrivit inspectorului Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mdehedinţi, "întreaga cantitate de bunuri a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor şi predată D.J.A.O.V. Mehedinţi, iar faţă de aceasta se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi deţinere în afara antrepozitului fiscal de produse accizabile marcate necorespunzător".

Oamenii legii i-au mai depistat, în trafic, pe T. Mihail (52 ani), M. Gigel (57 ani) şi U. Constantin (45 ani), toţi din Severin, care expuneau spre comercializare cantitatea de 4620 ţigarete netimbrate şi/sau timbrate necorespunzător şi trei sticle cu alcool (whisky) netimbrate. 
 
 Cei trei bărbaţi au fost sancţionaţi contravenţional, în baza Lg 12/1990 modificată, iar ca măsuri complementare au fost confiscate cele 231 pachete de ţigări şi cele trei sticle cu alcool.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite