Primarul municipiului Orşova, atacat într-o benzinărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Orşovei (foto centru)
Primarul Orşovei (foto centru)

Primarul municipiului Orşova, Marius Stoica, a fost atacat luni seară de un bărbat cunoscut pentru antecedentele penale într-o benzinărie de la intrarea în oraş.

Edilul intrase în benzinărie să facă nişte cumpărături când s-a trezit prins de gât de un individ, care i-a pus cuţitul la gât şi l-a ameninţat cu moartea. Primarul Marius Stoica a reuşit să se smulgă şi să sune la 112, iar câteva ore mai târziu bărbatul care l-a atacat a fost reţinut de poliţişti.

“Interlopul care m-a ameninţat cu moartea a fost reţinut de Poliţie pentru 24 de ore, iar mâine va ajunge pe mâna procurorilor. Sper să plătească şi cel care l-a pus să facă asta”, scrie pe contul său de Facebook primarul Stoica.

Agresorul urmează să fie prezentat marţi, 14 februarie, în faţa instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Oamenii legii urmează să stabilească dacă acest atac are vreo legătură cu neînţelegerile dintre operatorul de salubritate şi primar, din cauza cărora gunoiul nu a mai fost ridicat din Orşova din data de 18 ianuarie.
 

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite