Preşedintele PSD Turnu Severin după ce a votat: „Am venit să votez pentru seriozitatea în Partidul Social-Democrat, pentru stabilitate”

0
0

Chiar dacă vremea este rece şi ploioasă, membrii PSD din Drobeta Turnu Severin s-au mobilizat şi au venit chiar de la primele ore ale dimineţii să-şi exprime votul la sediul PSD Mehedinţi pentru a-l alege pe Liviu Dragnea în funcţia de preşedinte.

În Drobeta Turnu Severin au fost  deschise două secţii de vot,  una în incinta Organizaţiei Municipale PSD de pe strada Traian şi a doua la Cabinetul Deputatului Petre Daea de pe strada Crişan. Procesul de votare se va desfăşura între orele 08.00 – 20.00. În Mehedinţi sunt aşteptaţi duminică să vină la vot 3000 de membri, iar până la ora 11,30 prezenţa la vot era de circa 35 la sută.

„Am venit să votez pentru seriozitatea în Partidul Social-Democrat, pentru stabilitate. Mă bucur că au venit foarte mulţi membri, deja avem în jur de 35 la sută la această oră. Oamenii vin cu plăcere, dar în acelaşi timp vin să-şi spună şi problemele, păsurile, ce vor de la PSD, ce vor de la conducătorii lor de pe plan central şi local. Este o activitate intensă în care colaborăm bine cu membrii noştri şi mă bucur că avem acest exerciţiu pentru PSD întrucât ne pune în contact cu membrii, cu problemele lor”, a declarat Marius Screciu, preşedintele organizaţiei PSD Drobeta Turnu Severin.

„Sunt membru PSD de câţiva ani buni şi este firesc să venim să ne exprimăm votul. Am dat un vot până la urmă pentru România, se înregistrează o creştere economică, Guvernul este foarte bun, este stabil, nu văd niciun motiv pentru care l-am schimba. Ideea de a organiza aceste alegeri este foarte bună”, a spus  Dorin Vasilan.

PSD îl alege duminică pe Liviu Dragnea în funcţia de preşedinte, în urma unui vot la care sunt chemaţi toţi membrii de partid.


 

Mai multe - Turnu-Severin

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite