Prefectul de Mehedinţi, reclamat la DNA şi la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Drăghiea, prefectul judeţului Mehedinţi FOTO Corina Macavei
Nicolae Drăghiea, prefectul judeţului Mehedinţi FOTO Corina Macavei

Adrian Cican câştigă prima bătălie în justiţie împotriva primei deciziei de revocare din funcţia de consilier local la Orşova. Hotărârea Curţii de Apel Craiova este de joi irevocabilă.

Hotărârea prin care a fost anulat Ordinul Prefectului judeţului Mehedinţi nr. 32/29.01.2013 este de joi, 2 octombrie a.c., irevocabilă. Adrian Cican a contestat în instanţă şi cel de-al doilea ordin de revocare a sa din funcţia de consilier local şi în scurt timp urmează ca judecătorii să ia o decizie.

Potrivit ordinului prefectului de Mehedinţi, Adrian Cican, în calitate de consilier local, ar fi fost în stare de incompatibilitate, întrucât firma deţinută de fratele său avea în derulare un contract de prestări servicii cu Liceul “Traian Lalescu”, aflat în subordinea Primăriei Orşova.

Fiindcă pe decizia de revocare din funcţie şi-a pus semnătura şi prefectul de Mehedinţi, Nicolae Drăghiea, tot joi Adrian Cican a trimis soluţia Curţii de Apel Craiova atât la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, cât şi la DNA, cerând demiterea prefectului pentru abuz în serviciu.

De asemenea, semnatarii sesizării care a stat la baza revocării sale din funcţie, precum şi înlocuitorul secretarului Primăriei Orşova de la acea dată, se vor alege cu plângeri penale.

Citeşte şi:

Adrian Cican: „În Orşova lucrurile iau un caracter care duce spre un sistem mafiot”

Şeful Jandarmeriei Mehedinţi: „Noi suntem exact ca o firmă de pază numai că suntem instituţionali şi prin hotărâre de guvern”

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite