Adrian Cican: „În Orşova lucrurile iau un caracter care duce spre un sistem mafiot”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maşina preşedintelui Organizaţiei PDL Orşova, Adrian Cican a fost incendiată în noaptea de luni spre marţi, în faţa casei din municipiu, democrat liberalul fiind de părere că a fost vorba despre o răzbunare politică.

Preşedintele Organizaţiei PDL Orşova, Adrian Cican, a cărei maşină a fost incendiată în noaptea de luni spre marţi, a susţinut marţi, la orele prânzului, o conferinţă de presă la sediul PDL Mehedinţi.

Liderul PDL Orşova a povestit cum s-a petrecut evenimentul chiar în faţa casei sale. Întâmplarea face că deşi incidentul s-a petrecut la o oră destul de târzie, nu dormea, astfel că a putut salva autoturismul de la un incendiu. L-a văzut chiar şi pe autorul faptei, însă acesta a plecat foarte repede de la faţa locului.

„În jurul orei 2,17, în faţa casei mele din Orşova, am auzit o maşină oprindu-se, cu motorul pornit, şi la un interval de maxim două minute o bubuitură foarte puternică. În acel moment, eu şi soţia care nu dormeam la acea oră şi nici fiul meu am sărit imediat la fereastra dormitorului şi în acel moment am văzut un cetăţean care fugea dinspre Jeep-ul meu spre acea maşină parcată în faţă şi flăcări din jeep-ul din faţa casei. În momentul respectiv am deschis geamul, am ţipat către cel care urca în maşină şi imediat mi-am îndreptat privirea către flăcările din jeep şi am strigat către soţie <<repede la maşină pentru că jeep-ul este în flăcări>>. Nu ştiu dacă a durat 10 secunde şi soţia a sărit pe geamul de la sufragerie aşa cum era la maşină, eu am reuşit să deschid din telecomandă şi a reuşit să arunce acea sticlă, acel cockteil molotov, o sticlă de 3 litri din sticlă foarte groasă, care conţinea să-i zic benzină, şi cu o plasă a reuşit să stingă incendiul care se produsese în portbagajul maşinii. De fapt, aceea sticlă a fost aruncată spărgând luneta jeep-ului pentru a incendia maşina”, a povestit Adrian Cican.

Preşedintele PDL Orşova crede că toate acestea i se trag de la faptul că în ultima perioadă a sesizat mai multe nereguli din administraţia locală şi judeţeană.

„Sunt persoana care a făcut sesizările la Agenţia Naţională de Integritate asupra consilierilor, viceprimarilor şi primarului Orşovei. S-a sesizat comisia de disciplină în urma reclamaţiei mele a Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici în cazul prefectului (...)Faptul că am fost destul de combativ, faptul că am reacţionat atât în presă, probabil că am devenit o persoană incomodă şi acum vreau să vă spun că nu voi da vina în totalitate pe partea politică, dar vreau să vă spun că de o perioadă destul de îndelungată în Orşova lucrurile iau un caracter care duce spre un sistem mafiot”, a declarat Cican.

Citiţi şi:

Maşina preşedintelui PDL Orşova, incendiată cu un cocktail molotov

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite