Moarte suspectă în Mehedinți. Femeie de 58 de ani găsită moartă în casă

0
0

Procurorii din Mehedinți trebuie să facă lumină în cazul unei femei de 58 de ani care a fost găsită moartă în casă seară. Deocamdată anchetatorii nu au putut stabili cauza morții.

Procurorii încă nu au stabilit cauza morții femeii FOTO Arhivă Adevărul
Procurorii încă nu au stabilit cauza morții femeii FOTO Arhivă Adevărul

Martorii povestesc că trupul femeii ar fi fost plin de lovituri, însă cel puțin până în prezent, anchetatorii nu pot spune cu certitudine dacă sfârșitul femeii a fost unul violent sau nu. Deocamdată se fac cercetări pentru moarte suspectă.

Soțul femeii, un bărbat de 69 de ani, este cel care a anunțat tragica descoperire. Și-a anunțat vecinii în miez de noapte că soția lui zace fără viață, în casă. Ei au fost cei care au sunat la 112 după ajutor.

„A ieșit băiatul meu și a zis nea bebe, muri Neta, soția lui. Nu știu, atât a zis. Se înțelegeau, păi dacă era o familie dezbinată, toți consumau alcool”, a declarat Frosa Marcu, vecină cu familia în care s-a întâmplat nenorocirea.

„Nevasta îmi zise că plecă la serviciu de dimineața și a auzit salvarea. Au auzit salvarea și au trecut în vale cu o mașină”, a spus un alt vecin.

Vecinii spun și că nu au mai văzut-o pe femeie de câteva zile. Mărturisesc că în familia victimei scandalurile erau la ordinea zilei și orice s-ar fi putut întâmpla.

„Duminică, între nouă și zece așa era cu trei găleți în mână și cu o boată și s-a dus. Au acolo o vie și s-a dus probabil acolo la vie, nu știu, dar foarte repede s-a întors, tot așa cu gălețile goale. De atunci, din momentul ăla, să zic așa, între nouă și zece, nu am mai văzut-o”, a declarat Mariana Nica, vecină.

„În fiecare zi, peste măsură, nu era zi să nu fie scandal și ceartă”, spune Frosa Marcu.

Un procuror, criminaliști și medici legiști au mers la adresa victimei, iar primele concluzii nu sunt de natură să lămurească lucrurile, deși infirmă parțial că femeia ar fi fost agresată.

„Nu s-au putut stabili în primă fază care au fost cauzele decesului, medicul legist a examinat cadavrul, a constat că nu avea urme de lovituri pe el urmând ca să efectueze necropsia acestui cadavru și să ne comunice dacă moartea a fost violentă sau nu”, a declarat Lavinia Sisman, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți.

Deocamdată, dosarul deschis de anchetatori este unul pentru moarte suspectă.

Turnu-Severin


Ultimele știri
Cele mai citite