Un bătrân de 80 de ani și-a ucis fiul cu toporul, în timp ce acesta dormea. Motivul crimei: inexplicabil

0
0

Crimă înfiorătoare într-un bloc din Drobeta Turnu Severin. Un bărbat de 80 de ani şi-a ucis fiul cu sânge rece, lăsându-l în pat într-o baltă de sânge. Bătrânul nici măcar nu a putut explica motivele pentru care a săvârșit abominabila faptă.

Un bătrân de 80 de ani și-a ucis fiul în timp ce acesta dormea FOTO Arhivă
Un bătrân de 80 de ani și-a ucis fiul în timp ce acesta dormea FOTO Arhivă

Adevărul a ieşit la iveală, după ce bătrânul şi-a sunat ginerele şi i-a spus ce a făcut.

Echipajul de salvare sosit la faţa locului nu a mai putut face mare lucru pentru bărbatul de 38 de ani. Era mort de câteva ore bune. Bărbatul avea mai multe răni pe faţă, gât şi scalp. Se crede că armele crimei au fost un topor şi un cuţit.

„A fost găsit în propria locuinţă, în propriul pat, înjunghiat, cu multiple plăgi la nivelul scalpului, feţei, gâtului. Era rigid şi nu s-a mai putut face nimic. Nu s-a mai putut face nimic, era deja în rigiditate cadaverică victima", a precizat Cornelia Bernardi, medic SAJ Mehedinț

Vecinii povestesc că bătrânul ar avea probleme psihice. Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care tatăl şi-a ucis fiul. Poliţiştii continuă cercetările pentru a afla cauzele care au condus la abominabila crimă. 

Ce spun anchetatorii

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi au dispus, la data de 19 septembrie 2022, începerea urmăririi penale şi reţinerea inculpatului M.M., cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, faptă prevăzută de art. 188 alin.1 Cod penal raportat la art.199 alin 1 Cod Penal.

Din probatoriul administrat în cauză, până în acest moment al urmării penale a rezultat următoarea stare de fapt: În noaptea de 18 spre 19 septembrie 2022, în timp ce se afla în apartamentul comun din Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, inculpatul M.M, a aplicat mai multe lovituri cu toporul în zona capului şi cu cuţitul în zona gâtului, fiului său M.T.G, care au dus la decesul acestuia.

La data de 19 septembrie 2022, inculpatul M.M a fost reţinut. În cursul zilei de 20 septembrie 2022 a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Mehedinţi, cu propunere de arestare preventivă, solicitarea fiind acceptată de magistrat.

Turnu-Severin


Ultimele știri
Cele mai citite