GALERIE FOTO Patru autoturisme aparţinând unor poliţişti de la IPJ Mehedinţi au fost avariate de un copac care a căzut peste ele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru autoturisme particulare aparţinând unor poliţişti au fost avariate luni dimineaţă de un copac care a căzut peste ele. Maşinile erau parcate pe bulevardul Dunării, în spatele Maternităţii din Drobeta Turnu Severin, o zonă unde de regulă poliţiştii obişnuiesc să-şi parcheze autoturismele întrucât parcarea instituţiei, aflată la câteva zeci de metri, este foarte mică.

Patru poliţişti de la IPJ Mehedinţi au avut surpriza neplăcută ca luni dimineaţă, la scurt timp după ce au venit la servici, să fie anunţaţi că autoturismele propritate privată sunt avariate de un dud care a căzut peste ele. Oamenii sunt revoltaţi şi spun că vor da Primăria Drobeta Turnu Severin în judecată pentru despăgubiri. Niciunul din autoturismele afectate nu avea asigurare casco. „Eram la servici şi am fost anunţaţi de colegi că a picat un pom pe maşină. Nu am asigurare casco. Cred că voi da primăria în judecată, să vedem care este situaţia. Ar fi trebuit curăţaţi pomii în zona respectivă, putea să i se întâmple oricui, vă daţi seama. Este avariată partea dreaptă destul de grav şi plafonul puţin îndoit. Puteau să fie persoane în maşină, care să aştepte conducătorii auto şi se putea întâmpla o tragedie. Acest pom este aplecat de câteva luni bune şi trebuia să-l vadă cineva ca să-l taie", a spus Constantin Băloi, poliţist la IPJ Mehedinţi.

 

unul din poliţiştii care s-a trezit cu maşina avariată

 De cealaltă parte, reprezentanţii Primăriei Drobeta Turnu Severin au spus că pomul respectiv nu reprezenta niciun pericol. „În jurul orei 10,00 am primit un telefon că pe bulevardul Dunării, în zona Maternităţii un arbore a căzut peste trei autoturisme. Ne-am deplasat la faţa locului, am constatat asta, am sunat echipele de intervenţie ale ISU Drobeta. Vom stabili pagubele şi vom vedea ce este de făcut în continuare. Cred că este un copac care datorită terenului din zonă, rădăcinile nu sunt foarte bine prinse în pământ şi din cauza asta a avut loc această cădere. Aceşti pomi care prezintă pericol de cădere se monotorizează de către Direcţia tehnică a Primăriei, dar acesta nu prezenta un pericol la această dată", a precizat  Costin Năsărâmbă,  şef serviciu situaţii de urgenţă în cadrul Primăriei Drobeta Turnu Severin. Cât priveşte acordarea unor despăgubiri, şeful serviciului  situaţii de urgenţă nu a putut preciza exact dacă acest lucru se va întâmpla. „Nu ştiu ce să vă spun, dacă dumnealor au asigurare casco probabil vor fi despăgubiţi, dacă nu vom încerca să vedem ce facem la nivel de primărie", a spus Costin Năsărâmbă. Dudul care căzuse peste cele patru autorisme a fost înlăturat cu operativitate de pompierii de la ISU Drobeta, asistaţi îndeaproape de reprezentanţii Primăriei Drobeta Turnu Severin, care veniseră la faţa locului cu un buldoexcavator şi o drujbă.

Turnu-SeverinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite