FOTO Pompierii au defilat în centrul Severinului cu tehnica din dotare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii au marcat, sâmbătă,  Ziua Pompierilor din România prin ample manifestări la Drobeta Turnu Severin. Angajaţii Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă “Drobeta” au vrut să le arate severinenilor angajaţii care le sunt la dispoziţie în orice moment pentru a interveni în situaţii de urgenţă precum şi tehnica din dotare.

Manifestarea a avut loc în faţa Palatului Administrativ din municipiul Drobeta Turnu Severin şi au participat reprezentanţii administraţiei publice locale şi structurilor MAI din judeţ.

Colonelul Petre Stănăşel a ţinut un discurs privind importanţa acestei zilei şi rolul pompierilor, iar prefectul Nicolae Drăghiea a ţinut să îi felicite, la rândul său, pe pomperi şi să îi asigure de tot sprijinul.

Acţiunea s-a finalizat cu defilarea gărzii de onoare şi parada tehnicii militare. Totul s-a petrecut în aplauzele a zeci de severineni care au ţinut să le fie alături salvatorilor.

Pe lângă autospecialele de ultimă generaţie achiziţionate pe fonduri europene şi care au intrat în dotarea pompierilor mehedinţeni în ultima perioadă, la paradă au participat şi serviciile voluntare de la nivelul câtorva primării (Şişeşti, Bâcleş) şi unităţi economice din Turnu Severin.

Citeşte şi:

Autospecială pentru salvări de la înălţime de peste 600.000 de euro a intrat în dotarea pompierilor mehedinţeni

Jurnaliştii s-au întrecut cu furtunul şi scara pompierilor

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite