Fost primar din Mehedinți, prins la furat de ciocolată. Ion Cioară: „Nu mi-am dat seama că le bag în buzunar“

0
Publicat:

Ion Cioară, fost primar al comunei Tâmna (Mehedinți), s-a ales cu dosar penal, pentru că angajații unui magazin l-au prins furând două ciocolate. Ei au declarat că-l urmăreau de mai mult timp, întrucât acesta ar mai fi furat și cu alte ocazii napolitane sau lame de ras.

FOTO Facebook / Ion Cioară
FOTO Facebook / Ion Cioară

Conform Poliției Mehedinți, incidentul a avut loc pe data de 26 ianuarie 2024.

„La ora 12.50, Poliția orașului Strehaia a fost sesizată de agentul de pază al unei societăți comerciale despre faptul că un bărbat ar fi sustras produse alimentare din magazin. La fața locului s-au deplasat polițiștii din Strehaia, care din verificările efectuate au stabilit că persoana bănuită este un bărbat de 68 de ani, din comuna Tâmna. Prejudiciul a fost recuperat și restituit societății”, au declarat reprezentanții IPJ Mehedinți.

Fostul primar Ion Cioară a catalogat incidentul ca fiind unul minor. „E vorba doar de două ciocolate. Credeți că nu aveam bani să le cumpăr? Nu mi-am dat seama că le bag în buzunar! M-am întâlnit cu cineva în magazin, am dat mâna cu persoana respectivă și, fără să realizez, am băgat ciocolatele în buzunar“, le-a spus Ion Cioară ziariștilor din presa locală.

Fostul edil a confirmat că salariații magazinului i-au reproșat că a mai furat din locația lor și cu alte ocazii.

„Așa au zis! Că sunt client vechi și aș mai fi furat de acolo napolitane, lame de ras sau baterii. Nu este adevărat! Sunt niște minciuni, vor să mă denigreze“, a mai declarat Cioară.

În urma incidentului din data de 26 ianuari 2024e, fostul primar al comunei Tâmna s-a ales cu dosar penal, cauza fiind preluată de procurori.

Cine este Ion Cioară

În perioada în care a fost primar al comunei Tâmna, Ion Cioară a fost implicat în mai multe scandaluri. În 2011, de exemplu, a dispus renovarea unui monument din centrul comunei,  închinat soldaților care au căzut la Răscoala din 1907, și a înlocuit placa memorială pe care erau trecute numele eroilor și a pus alta cu numele său și a consilierilor de la acea vreme.

Totodată, Ion Cioară a fost depistat de Agenția Națională de Integritate (ANI) în conflict de interese pentru că, în calitate de primar, a semnat o dispoziție prin care fiul său este numit în funcția de referent debutant în cadrul Serviciul pentru situații de urgență din cadrul Primăriei comunei Tâmna.

Turnu-SeverinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite