Descinderi în Mehedinţi la mai mulţi suspecţi de comiterea unor furturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Percheziţiile au fost organizate la Dârvari
Percheziţiile au fost organizate la Dârvari

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale, Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, Secţiei nr.6 Poliţie Rurală Cujmir, Postului de Poliţie Dîrvari şi cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale au pus în aplicare şapte mandate de percheziţie la domiciliile a patru persoane din comuna Dîrvari, bănuite de comiterea mai multor infracţiuni contra patrimoniului.

Descinderile în cauză au urmărit identificarea de bunuri ce fac obiectul infracţiunilor de furt sesizate pe raza comunei Dîrvari şi suspectate că ar fi comise de către persoanele vizate.

Poliţiştii, în urma activităţilor întreprinse, au identificat mai multe bunuri de uz gospodăresc provenite din infracţiuni de furt, iar cele patru persoane sunt cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, fiind conduse la sediul Postului de Poliţie Dîrvari, în vederea continuării cercetărilor. 

Concomitent cu descinderile efectuate, poliţiştii municipiului Drobeta Turnu Severin, municipiului Orşova şi oraşului Strehaia au iniţiat şi desfăşurat acţiuni cu efective mărite pentru combaterea faptelor de natură penală, dar şi contravenţională.

În cadrul acţiunilor au fost legitimate 315 persoane, au fost controlate 175 de autovehicule şi 42 de societăţi comerciale. De asemenea, au fost aplicate 182 sancţiuni contravenţionale în valoare de 54.341 lei, au fost reţinute în vederea suspendării 8 permise de conducere, au fost retrase 4 certificate de înmatriculare şi au fost constatate 5 infracţiuni.

Turnu-SeverinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite