Ceauşescu şi elixirul secret al tinereţii: folosea dispozitivul anti-bătrâneţe inventat de celebrul Nikola Tesla

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Alexoae, un kinetoterapeut din Severin, deţine un dispozitiv cunoscut ca „Flacăra Violet“, vechi de peste 100 de ani, inventat de Nikola Tesla, care a aparţinut unuia dintre terapeuţii familiei Ceauşescu.

În sala de curs din Severin, kinetoterapeutul Dan Alexoae explică studenţilor săi efectele luminii polarizate, a culorilor şi a luminii generate de dispozitivele Tesla. Deţine cinci astfel de aparate, produse în anii 1910-1920, perfect funcţionabile, şi pe care le foloseşte pentru vindecarea pacienţilor săi care îi trec pragul cabinetului cu diverse probleme de sănătate (dureri de spate, dureri de genunchi, cicatrizare răni, fără niciun fel de efecte secundare). Unul din aceste aparate i-a aparţinut terapeutului familiei Ceauşescu, pe care Dan Alexoae l-a cumpărat în urmă cu şapte ani de la un anticar din Bucureşti.

„În 1989, am cunoscut pe unul dintre terapeuţii familiei Ceauşescu, care efectua masaj terapeutic, dar şi masaj cu lumină cu un dispozitiv vechi de peste 100 de ani inventat de Nicola Tesla. Atunci am început să înţeleg mai multe despre aceste fenomene şi mi s-a trezit interesul pentru aceste terapii neconvenţionale”, povesteşte Dan Alexoae.

Despre terapeutul familiei Ceauşescu, Dan Alexoae ştie că a absolvit cinci ani de medicină, însă din cauza originii „nesănătoase” nu a reuşit să termine facultatea:

„El a făcut cinci ani de medicină pentru că a fost dat afară de comunişti întrucât părinţii lui aveau nişte magazine în Bucureşti şi era considerat un mic chiabur. Elena Ceauşescu i-a propus să-i dea diplomă de doctor, însă el a refuzat-o cu delicateţe şi i-a spus că ceea ce ştie face bine şi nu mai are nevoie de nicio o altă diplomă. Bătrânul era foarte discret în ceea ce priveşte informaţiile legate de familia prezidenţială. Mi-a spus totuşi că familia Ceauşescu folosea foarte multe leacuri populare, îmi povestea că Elena Ceauşescu avea obiceiul să se tragă pentru dureri de spate cu untură de urs şi de multe ori mirosea, mai ales dacă era cald. Aveau o viaţă româmească, le plăceau mâncărurile tradiţionale, ea îi spunea de foarte multe ori că îi plăcea să facă colivă”.

Cum funcţionează dispozitivul

Tesla afirma că, odată cu înaintarea în vârstă, oamenii devin sedentari şi ca urmare, circulaţia sângelui încetineşte. Consecinţa cea mai importantă este o acumulare din ce în ce mai mare a deşeurilor metabolice stagnante depozitate în ţesuturi. Organele încep să funcţioneze tot mai greu şi aşa apar bolile cronice.
“Aportul de oxigen (ozon) adus de Violet Ray însemna o ardere rapidă a cestor deşeuri urmată de uşurarea ţesuturilor şi de revenirea la starea de tinereţe a organismului. Oxigenul ajuns în sânge prin intermediul capilarelor, curăţă de pildă, arterele de depunerile minerale care stau la baza bolilor coronare ischemice”, explică kinetoterapeutul severinean Dan Alexoae.

Lumina emisă de Violet Ray trezeşte celulele la viaţă, ele începând să vibreze la un nivel superior şi absorbind mult mai eficent nutrienţii din sânge. Acestui procedeu Nicolas Tesla i-a dat numele de “masaj celular cu lumină”, mai spune Dan Alexoae.

Cine este Nikola Tesla

Nikola Tesla, un aromân născut în Lika – Croaţia, considerat ca fiind unul dintre cei mai mari oameni de ştiinţă ai sfârşitului de secol XIX şi începutului de secol XX, a fost fascinat încă de când avea 5 ani de puterile misterioase şi magice ale apei, ale cristalelor şi a luminii, în special a fulgerului, un copil ce avea, încă de pe-atunci, o putere de memorare şi de vizualizare greu de explicat. În 1884 el a emigrat în America unde a rămas cea mai mare parte a vieţii lui. Vorbitor la perfecţie a opt limbi străine, el îşi previzualiza mai întâi toate invenţiile şi dispozitivele apoi le putea construi fără nicio eroare.

El este “părintele telegrafului” şi al dispozitivelor wireless, al roboticii, al balisticii, al primelor computere, al razelor X, al fizicii nucleare, al laserului, al rachetelor, al curentului alternativ, al câmpului magnetic rotativ, al motorului electric, al sateliţilor, al becului cu neon, al bobinei cu inducţie electromagnetică, al radarului, al televiziunii, al Internetului, al pagerelor şi telefoanelor mobile, al primului accelerator de particule din lume  şi a altor 700 de invenţii (multe considerate şi azi secrete de stat) – fără de care Mileniul III nu ar putea exista. 

dan alexoae FOTO Corina Macavei

„În 1896, urmare a unor dureri de cap teribile şi a faptului că mergea zilnic pe jos câţiva kilometri, este accidentat grav de un taxi suferind multiple fracturi costale şi luxaţii osoase. Întrucât refuză asistenţa unui doctor, este condus în camera sa de hotel – 3327 – unde imaginează imediat un dispozitiv de lumină vindecătoare care descărca curentul electric la nivelul pielii cu o frecvenţă identică cu cea a creierului uman - 2000 cicluri/sec”, spune Dan Alexoae (foto sus).  

Aparatul îi grăbeşte în mod neaşteptat de repede vindecarea.

În 1901 îl prezintă Asociaţiei Inginerilor Americani care se arată uluiţi de efectele acestui instrument denumit de Tesla “Violet Ray” sau “Flacăra Violet”.

Odată cu izbucnirea celui de-al Doilea Război mondial – sub pretextul că frontul are mai mare nevoie de aparate dotate cu bobine electrice s-a renunţat la fabricarea aparatelor vindecătoare inventate de Tesla până în 1951 când FDA într-un mod inexplicabil le-a Interzis.

Citeşte şi:

Masajul de drenaj limfatic, o metodă importantă de prevenire a unor boli şi de refacere a sănătăţii. De ce este considerat „regele masajului“

Severinenii fac cursuri de masaj. Mulţi dintre ei reuşesc să se angajeze în străinătate

Turnu-SeverinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite