Casa celebrului cântăreţ Petrică Miulescu Irimică din Orşova, călcată de hoţi. Tâlharii i-au legat soţia la mâini şi la picioare şi au lovit-o peste faţă

0
0
Celebrul interpret din Banat, Petrică Miulescu Irimică FOTO Facebook
Celebrul interpret din Banat, Petrică Miulescu Irimică FOTO Facebook

Prin clipe de coşmar a trecut soţia lui Petrică Miulescu Irimică, unul din marii interpreţi de muzică populară din Banat, când s-a trezit cu doi indivizi mascaţi noaptea peste ea în casă. Au legat-o la mâini şi la picioare şi au lovit-o peste faţă cerându-i banii pe care îi au în casă.

Cunoscutul interpret de muzică populară din Banat, Petrică Miulescu Irimică, deţine o vilă într-un cartier select al Orşovei (Mehedinţi). Vineri noapte când s-a petrecut grozăvia tocmai plecase de acasă şi cel mai probabil hoţii au crezut că nu este nimeni în vilă. Soţia acestuia, Marinela Miulescu, se afla însă în dormitor când s-a trezit cu doi indivizi mascaţi peste ea. Cum uşa de la intrare nu a fost forţată, se pare că aceştia au pătruns prin spatele vilei printr-un  geam de la bucătărie. O vecină spune că femeia a încercat să riposteze, dar a fost lovită şi apoi legată la mâini şi la picioare.

„A legat-o cu o bluză, au lovit-o. Vroiau banii, ea s-a luptat cu ea şi atunci unul din ei i-a dat un pumn. Au luat-o pe nepregătite”, spune o vecină.

Hoţii au pătruns în casă cu intenţia clară de a găsi bani şi alte bunuri de valoare, ştiut fiind faptul că familia Miulescu este una înstărită. De altfel, după ce au legat-o, aceştia i-au cerut banii pe care îi au în casă. Femeia le-a explicat că nu păstrează banii în casă, aşa că s-au mulţumit cu o pereche de cercei şi un lănţişor din aur, iar din geantă i-au luat suma de 590 de lei.

„A fost agresată noaptea trecută, pe la 12,30, de doi bărbaţi pe care nu i-a vizualizat şi care au legat-o şi i-au luat cerceii şi lănţişorul şi o sumă de bani din poşetă de pe hol. S-a dezlegat singură, a ieşit pe stradă şi apoi a sunat. Probabil au crezut că găsesc în casă valori mari fiindcă soţul ei este solist”, a spus o prietenă a Marinelei Miulescu.

Vecinii familiei Miulescu sunt îngroziţi de cele petrecute fiindcă pe strada lor niciodată nu au avut loc astfel de grozăvii. Oamenii speră ca poliţia să-i identifice rapid pe aceşti tâlhari care au băgat spaima în cartier.

„I-au luat bijuteriile de pe ea, i-au luat nişte bani din portofel fiindcă ea le-a spus că nu are alţi bani în casă. Au ameninţat-o că dacă anunţă poliţia şi spune cuiva vor veni şi o vor omorî. Şi au mai spus că speră ca să rămână aşa legată până vine soţul ei acasă. Este groaznic că se întâmplă aşa ceva la noi. Eu am camera pe partea cealaltă şi nu am auzit absolut nimic. Eu zic că un lucru bun este că nu au omorât-o. Au vrut să-i omoare şi câinele fiindcă au zis ei <<cu câinele ce facem>> şi atunci ea le-a spus <<vă rog frumos să nu-mi omorâţi câinele>>. Erau doi indivizi, dar nu ştie sigur poate au fost mai mulţi, erau mascaţi. Ea avea în dormitor întuneric, au venit dinspre coridor, aşa crede ea, şi au legat-o, i-au pus ceva pe faţă, au tras rulourile şi după aceea au aprins lumina”, povesteşte vecina de vizavi.

„Nişte bănuieli există, eu nu am fost acasă, eram plecat la pescuit. Dar se aud nişte poveşti pe aici prin oraş despre anumite persoane care se ocupă cu astfel de treburi. E clar că au ştiut exact pentru ce vin, nu au venit aşa în necunoştinţă de cauză”, spune un alt vecin.

IPJ Mehedinţi spune că există la acest moment un cerc de suspecţi în acest caz. „S-a făcut cercetare la faţa locului, s-au ridicat mijloace materiale de probă, există un cerc de suspecţi şi acum se fac cercetări sub aspectul infracţiunii de tâlhărie”, a precizat Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

Mai multe - Turnu-Severin

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite