Cantitate importantă de apă, donată Spitalului Judeţean Mehedinţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania Prodal 94 a donat astăzi, 14 mai, 50.000 de litri de apă ”Carpatina” Spitalului Judeţean de Urgenţe din Drobeta Turnu Severin.

Prefectul judeţului Mehedinţi, Cristinel Pavel, a ţinut să mulţumească acestei companii pentru gestul făcut, care se alătură altor firme mari din România, ce au venit în sprijinul spitalului judeţean în această perioadă dificilă.

”Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin a beneficiat în această perioadă dificilă de donaţii importante din partea unor companii de stat şi a unor companii private, şi aici vorbim de aparatura medicală necesară în lupta cu noul coronavirus, tuneluri de dezinfecţie, echipamente şi materiale de protecţie. Iată că acum o altă companie importantă din România se alătură eforturilor comune de sprijinire a spitalului judeţean. Este pentru prima dată după Revoluţie când spitalul judeţean primeşte un asemenea sprijin concertat, pentru că lupta cu acest virus a scos în evidenţă una dintre cele mai puternice trăsături ale românilor şi anume solidaritatea”, a declarat prefectul Cristinel Pavel.

”Prin gestul nostru, dorim să ne arătăm sprijinul faţă de cadrele medicale şi personalul auxiliar, să le arătăm că nu sunt singuri în această luptă şi că încercăm să avem grijă de ei, aşa cum şi ei au grijă de noi”, a declarat Florin Rădulescu, director general al brandului de apă minerală Carpatina.

Câteva firme locale de transport au dat o mână de ajutor astăzi la operaţiunea de descărcare-transport al paleţilor.

Compania Prodal 94, unul dintre principalii jucători în piaţa de băuturi spirtoase din România, a achiziţionat la începutul acestui an Carpatina SA şi Lipomin SA, două companii producătoare de apă minerală plată şi apă minerală carbogazoasă. Brandurile consacrate ale companiei sunt Stalinskaya Vodka şi Wembley London Dry Gin. Compania este prezentă şi pe pieţele internaţionale, produsele sale fiind exportate în peste 24 de ţări din Europa, Asia, America de Nord şi de Sud.

Turnu-SeverinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite