Experienţa cumplită trăită de un tânăr infectat cu coronavirus. Radiografia celor 28 de zile de spitalizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Balint a trăit un adevărat coşmar după ce a contactat virusul SARS-CoV-2. FOTO Facebook
Andrei Balint a trăit un adevărat coşmar după ce a contactat virusul SARS-CoV-2. FOTO Facebook

Un tânăr din Cluj a suferit de o formă gravă de Covid-19, iar coşmarul său s-a întins pe o durată de aproape o lună, timp petrecut în spital.

Andrei Balint a realizat un infografic pe pagina sa de Facebook, în care punctează evoluţia bolii care a pus stăpânire pe el, de la o zi la alta. Covid-19 a debutat ca o gripă, pe 10 aprilie, cu febră şi cu frisoane. Tratamentul urmat timp de 4 zile cu paracetamol şi algocamin s-a dovedit ineficient, iar în cea de-a şase zi a primit confirmarea că a fost infectat cu SARS-CoV-2. 

În continuare, evoluţia bolii a fost fulminantă. Pe 23 aprilie a fost transferat prima oară la Terapie Intensivă, iar tratamentul a dat roade. O zi mai târziu a scăpat în sfârşit de febră şi părea că se află pe drumul cel bun. A fost adus din nou în salon şi testat, dar câteva zile mai târziu boala care părea ca şi învinsă a recidivat, astfel că pe 3 mai a fost mutat din nou la Terapie Intensivă. 

A avut şi şansă, iar tratamentul luat şi propria imunitate l-au ajutat să învingă defintiv boala.

Între timp, tânărul Andrei Balint a primit şi o altă veste mare: soţia lui a născut, iar câteva zile mai târziu, pe 13 mai, Andrei a fost externat din spital.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite