Aproape 20.000 de ţigarete netimbrate, descoperite de poliţişti pe DN 6, la Prunişor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 33 de ani, din Prunişor, a fost depistat cu maşina burduşită cu ţigări de contrabandă în timpul unei acţiune organizată de poliţie pe linie economică.

Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Şimian şi Posturilor de Poliţie Comunale Prunişor şi Husnicioara au desfăşurat pe raza celor trei comune o acţiune pe linie economică.

Astfel, miercuri seară, oamenii legii au depistat pe D.N.6, în localitatea Prunişor, un bărbat de 33 ani, în timp ce conducea un autoturism în care se afla cantitatea de 19.600 ţigarete netimbrate, în valoare de 9.800 lei.

Pe numele acestuia poliţiştii au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere de către orice persoană, în afara antrepozitului fiscal, pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, marcate necorespunzător, peste limita a 10.000 ţigarete.

În cadrul aceleaşi acţiuni au mai fost controlate 18 autoturisme şi au fost legitimate 22 de persoane. Totodată, a fost aplicată o sancţiune în valoare de 500 lei, a fost constatată o infracţiune de natură economică, fiind ridicate în vederea confiscării, bunuri în valoare de 12.800 lei şi confiscat un autoturism.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite