ANI: Viceprimarul municipiului Orşova a fost descoperit incompatibil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia Naţională de Integritate a anunţat luni, într-un comunicat de presă, că a constatat existenţa stării de incompatibilitate în cazul a şase aleşi locali, "ca urmare a exercitării simultane de funcţii şi calităţi, încălcând, astfel, mai multe articole ale Legii nr. 161/2003".

Constantin Negulescu, viceprimar al municipiului Orşova (2012 - 2016), judeţul Mehedinţi, a fost găsit în incompatibilitate de ANI întrucât, în perioada 1 august 2012 - 08 iulie 2013, a deţinut şi funcţia de membru în Consiliul de Administraţie al Şcolii gimnaziale "Petru Dumitriu" Orşova (din 1 august 2012 până în 4 iulie 2013) şi funcţia de reprezentant al unităţii administrativ-teritoriale Orşova în Adunările Generale ale Asociaţilor societăţii comerciale de interes local "Mehedinţi Gaz SA" (în perioada 30 aprilie - 08 iulie 2013). Este unul din cei şase aleşi locali descoperiţi de ANI incompatibil.

ANI a precizat că cei şase aleşi locali au fost informaţi despre declanşarea procedurii de evaluare şi elementele identificate, iar aceştia au depus la dosarul de evaluare un punct de vedere.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite