Alegeri prezidenţiale 2014. Marius Screciu (PSD Turnu Severin): „Nu unii sunt mai nu ştiu cum că l-au votat pe Ponta, iar ceilalţi sunt deştepţi că l-au votat pe Iohannis”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Screciu
Marius Screciu

La nivelul judeţului Mehedinţi, Alianţa PSD-PC-UNPR a câştigat alegerile cu un scor de 63,26. Preşedintele Organizaţiei PSD Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, îl felicită pe învingător şi spune că în acest moment important este ca românii să rămână uniţi.

Marius Screciu, preşedintele PSD Turnu Severin şi viceprimar al municipiului Drobeta Turnu Severin spune că îşi doreşte ca preşedintele României „să unească poporul român şi nu să-l dezbine” .

„La nivel de Mehedinţi Victor Ponta a câştigat şi a câştigat zdrobitor aş spune 63 la 37 la nivel de judeţ, 55 la 45 la nivel de municipiu PSD a câştigat. Din păcate în alte părţi s-a pierdut, poporul a vrut altfel, îl felicităm pe învingător. Important este acum într-adevăr să nu se creeze o ruptură, o falie între sudul României şi Ardeal şi zonele care l-au votat pe Klaus Iohannis pentru că din păcate aşa se preconizează şi este important să rămânem uniţi, să avem aceeaşi gândire toţi, nu unii sunt mai nu ştiu cum că l-au votat pe Ponta, iar ceilalţi sunt deştepţi că l-au votat pe Iohannis. Important este de acum încolo să ne fie bine tuturor şi viitorul preşedinte să caute să unească poporul român şi nu să-l dezbine”, a declarat Marius Screciu.

În cel de-al doilea tur de scrutin, PSD Mehedinţi a obţinut un scor cu 6 procente mai mare faţă de primul tur, însă nu şi-a atins obiectivul propus, de 70 la sută din voturile mehedinţenilor.

Citeşte şi:

Alegeri prezidenţiale 2014. Preşedinte PNL Mehedinţi: „Nu vom mai primi în PNL oameni care au plecat şi care au tras în acest moment să scoată pe Ponta preşedinte”

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite