Alegeri prezidenţiale 2014. Dan Diaconescu: „Victor Ponta e greu de ucis”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul PPDD la alegerile prezidenţiale 2014, Dan Diaconescu, prezent marţi după-amiază la Drobeta Turnu Severin, a declarat că în cursa pentru Cotroceni se bazează pe voturile a peste un milion  de români.

În ciuda sondajelor defavorabile, candidatul PPDD la alegerile prezidenţiale este convins că va obţine un scor bun fiindcă şi la scrutinele electorale anterioare partidul pe care îl conduce a reuşit să obţină un procent neaşteptat de bun faţă de cifrele din sondaje.

„Aici este o zonă roşie cum se spune ciuma roşie a bântuit şi bântuie din păcate şi această zonă şi oamenii sunt sub nivelul de trai al românului de rând. E bine, acum lucrurile se repetă, în sondajele de opinie cele mai îngăduitoare suntem daţi cu 5 la sută, dar eu cred că vom lua un scor foarte bun astfel încât să ne garanteze intrarea în finală”, a declarat Dan Diaconescu în cadrul unei conferinţe de presă la Drobeta Turnu Severin.
Prezidenţiabilul PPDD spune că la alegerile de duminică se bazează pe voturile românilor care au semnat pentru candidatura sa.

„După calculele noastre, noi în acest moment ne bazăm foarte temeinic pe aproximativ 1.500.000 de români care vor ieşi la vot spre deosebire de 1000.030 de voturi pe care le-am luat în 2012 în sensul că avem tabele cu semnături, avem numere de telefon, avem CNP-uri, avem adresele cele care spun că vor vota cu Dan Diaconescu. Am identificat toate aceste adrese şi le-am introdus într-un program de calculator şi cam ştim în fiecare secţie de vot cam ce voturi vom lua, cu sigur diferite marje de eroare”, a mai adăugat Dan Diaconescu.

Preşedintele PPDD a mai declarat că pentru aceste alegeri partidul şi-a făcut temele aşa cum trebuie, în sensul că are oameni în toate secţiile de votare şi că mizează pe 100 de voturi în medie pe fiecare secţie de votare în parte: „Evident Victor Ponta e greu de ucis din păcate pentru poporul român. Ştiţi cum sunt spionii acoperiţi, rezistă foarte-foarte bine, aţi văzut şi în filme. Noi suntem extrem de pragmatici şi am făcut toate calculele posibile, de data aceasta avem oameni în secţiile de votare, plătiţi oficial, ceea ce nu am avut niciodată până acum. Şi credem că dacă în fiecare secţie de vot vom realiza 100 de voturi – asta este ţinta pe care noi o punem în medie”.

Citeşte şi:

Reconfigurări după ordonanţa ”migraţiei politice”: PPDD dispare din CJ Alba, PSD câştigă doi consilieri judeţeni

Dan Diaconescu: Între PSD şi PPDD nu mai există un protocol de două luni

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite