Fostul ministru PDL, Monica Iacob Ridzi, a trecut în barca Puterii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul Monica Iacob-Ridzi a demisionat din PPDD pentru a se înscrie în UNPR. De astăzi, Iacob-Ridzi va activa în grupul parlamentar PSD.

„Vă informez că doamna deputat Monica Iacob-Ridzi, aleasă în circumscripţia electorală nr 22, Colegiul uninominal nr. 5, începând de pe 14 octombrie se declară deputat UNPR aparţinând grupului parlamentar PSD din Camera Deputaţilor“, a spus Zgonea în şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor.

Monica Iacob Ridzi, fost ministru al Tineretului şi Sportului, a demisionat din PDL în toamna anului 2012, iar, la alegerile din 2012, a candidat din partea PPDD, câştigând un mandat de deputat în judeţul Hunedoara. Astăzi şi-a anunţat înscrierea în UNPR, formaţiune condusă de vicepremierul Gabriel Oprea.

În 27 ianuarie, Iacob Ridzi a fost condamnată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la cinci ani de închisoare cu executare, în dosarul în care a fost acuzată de abuz în serviciu privind manifestările organizate în 2009 de Ziua Naţională a Tineretului. Decizia nu este definitivă.

Soţul Monicăi Iacob Ridzi, Tiberiu Iacob Ridzi, a trecut şi el de la PDL la UNPR miercuri, conform declaraţiei preşedintelui UNPR Hunedoara, Haralambie Vochiţoiu, scrie Mediafax. Tiberiu Iacob Ridzi este primar la Petroşani din anul 2007. Primul mandat al lui Tiberiu Iacob Ridzi a fost unul parţial, după ce edilul-şef de atunci, Carol Schreter, a decedat.


Tiberiu Iacob Ridzi şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al PDL Petroşani în luna februarie, dar rămăsese membru PDL. Ridzi a fost şi preşedinte al PDL Hunedoara din 2009, atunci înlocuindu-l în funcţie pe fostul ministru al Muncii Gheorghe Barbu


 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite