Dan Diaconescu: Între PSD şi PPDD nu mai există un protocol de două luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul PPDD la alegerile prezidenţiale, Dan Diaconescu, a declarat, vineri, la  B1 TV, că protocolul de colaborare semnat cu PSD în luna iunie, nu mai este valabil de aproape două luni, unul dintre motive fiind OUG 55, care a permis aleşilor locali să migreze la alt partid fără a fi sancţionaţi.

„Colaborarea a căzut de mult, de aproape două luni de zile. (...) A doua zi după ce am semnat acest acord sau, mă rog, a treia zi, s-a dat ordonanţa trădării. Ştiţi ce s-a întâmplat cu ordonanţa trădării? Noi am făcut o greşeală. Noi am crezut că lucrurile în România vor merge spre normalitate, nu spre dezastru, şi am pus pe listele noastre pentru consiliile locale, judeţene, primării, oameni foarte pricepuţi, cu multe studii, savanţi dacă s-ar putea. Din păcate, lucrurile acestea nu coincid şi cu moralitatea respectivilor oameni“, a spus Diaconescu, la B1Tv.

Candidatul PP-DD la prezidenţiale a explicat că protocolul de colaborare cu PSD a fost semnat pentru că au fost negociate mai multe posturi de viceprimar.

PSD şi PP-DD au semnat, în 25 iunie, un protocol de colaborare la nivel local şi parlamentar. Prin acordul încheiat, PSD se angajează să promoveze unele proiecte ale PP-DD, între care eliminarea obligativităţii plăţii radio-tv, majorarea alocaţiilor pentru copii şi reîmpădurirea României. 

Recent, Daniel Fenechiu şi-a dat demisia din partidul fondat de Dan Diaconescu, reclamând starea în care a ajuns partidul după colaborarea cu PSD.

„După patru ani şi trei luni de devotament şi sârguinţă, după ce am pus bazele şi am reuşit să facem din PP-DD cel mai de succes proiect politic nou din România ultimilor ani, în numai trei luni de cârdăşie cu PSD, partidul nostru, adică una dintre principalele forţe politice a ţării noastre, a ajuns o ruină“, declara Daniel Fenechiu.

Citeşte şi:

PSD se pregăteşte să aducă PPDD la guvernare. Ponta: Nu exclud să le dăm un minister. Diaconescu: Doresc ministerul Transporturilor

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite