23 de tineri au primit teren pentru casă de la Primăria Şimian

0
Publicat:
Ultima actualizare:

23 de tineri au primit astăzi, 15 mai a.c., teren gratuit de la Primăria Şimian pentru a-şi ridica o casă. Beneficiarii de teren gratuit trebuie să aibă până în 35 de ani şi să nu mai fi avut până acum o casă.

Prefectul judeţului Mehedinţi, Cristinel Pavel, a fost prezent în satul Cerneţi, acolo unde au fost repartizate parcelele beneficiarilor.

”Primăria comunei Şimian vine în sprijinul tinerilor, care vor să-şi construiască o casă atribuindu-le în mod gratuit teren. Tinerii sunt viitorul comunităţii noastre şi cred că trebuie să facem tot ceea ce putem pentru a le oferi motive să nu plece din Mehedinţi. Iată că domnul primar Constantin Truşcă le oferă tinerilor posibilitatea de a rămâne acasă, să-şi întemeieze aici o familie”, a declarat prefectul Cristinel Pavel.

„Aşa cum am spus cu câteva luni în urmă, când am mers la Prefectură, pentru elaborarea planului urbanistic zonal, o să punem, astăzi, în posesie, 23 de tineri din localitatea Cerneţi. În urma solicitărilor venite din partea tinerilor, care locuiesc în comuna Şimian, după ce am avut o discuţie prealabilă cu domnul prefect, am demarat identificarea unor terenuri, pentru a le atribui tinerilor până în 35 de ani, beneficiari ai Legii 15”, a precizat primarul Constantin Truşcă.

În zona unde au fost repartizate terenurile, Primăria Şimian a adus toate utilităţile, iar în perioada următoare va identifica alte parcele care vor fi date în folosinţă gratuită tinerilor, conform Legii 15/2003.

Turnu-SeverinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite