Primăria Mangalia redeschide parcurile şi instituţiile publice. „Încercăm să revenim la normal”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Parc din municipiul Mangalia                                                             FOTO: Primăria Mangalia
Parc din municipiul Mangalia                                                             FOTO: Primăria Mangalia

Administraţia locală a decis redeschiderea parcurilor şi instituţiilor publice începând cu data de 15 mai. Toţi locuitorii vor primi măşti de protecţie.

Primăria Mangalia a decis să redeschidă parcurile din oraş, locurile de joacă şi birourile de relaţii cu publicul, din cadrul instituţiilor administraţiei publice locale.

„După 15 mai, încercăm să revenim la normal, iar toate componentele vieţii cotidiene din comunitatea noastră să se reia, cu precauţie şi respectarea drastică a normelor de igienă şi distanţare socială. După cum se ştie, purtarea măştilor va fi obligatorie, mai ales în spaţiile închise”, spune primarul Radu Cristian.

Municipalitatea oferă deja, tuturor locuitorilor, gratuit, măşti reutilizabile.

„Redeschidem parcurile şi locurile de joacă, dar continuăm igienizarea şi dezinfecţia tuturor spaţiilor publice. Fac apel la toţi locuitorii oraşului să respecte distanţarea socială şi să evite orice situaţie cu risc de infectare. Ar fi păcat ca relaxarea măsurilor de izolare să ne facă mai mult rău decât bine. De aceea, trebuie să fim în continuare vigilenţi şi să avem grijă de persoanele vulnerabile”, a mai spus Radu Cristian.

Instituţiile publice din Mangalia îşi vor relua programul normal în relaţia cu publicul, dar accesul în clădiri va fi limitat şi permis doar cu măşti de protecţie.

Va fi permis şi accesul în cimitire, iar din 23 mai se va redeschide şi târgul tradiţional. Poliţiştii locali vor supraveghea distanţarea socială a oamenilor, precum şi respectarea de către comercianţi a regulilor de igienă.

Pe aceeaşi temă:

VIDEO Cum se distrau tinerii în celebra discotecă Ring Costineşti: „Aveau voie să intre acolo doar oamenii sub 35 de ani“

Un braconier s-a împuşcat din greşeală cu arma de vânătoare


 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite