VIDEO Time-lapse: o seară la Tulcea, „comprimată“ în mai puţin de un minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Time-lapse“ este tehnica folosită de un turist care a ajuns la Tulcea la mijlocul lunii iunie, cu ocazia festivalului de film PeliCAM. Aşa a reuşit să realizeze un film de excepţie, care prezintă momentele unei seri la Tulcea, comprimate în câteva secunde.

Vapoarele circulă cu o viteză incredibilă, Dunărea curge mai „zbuciumată“ decât oricând, iar norii iau cu asalt faleza municipiului Tulcea în numai câteva secunde. Un film incredibil realizat de un turist care a rămas impresionat de frumuseţea oraşului Tulcea şi a falezei, una dintre principalele atracţii ale oraşului de pe malul Dunării.

Cel care a realizat acest film ne-a spus că „time-lapse“ este o tehnică de fotografie prin care camera este programată să realizeze câte o poză la un anumit interval de secunde (zece secunde în cazul de faţă) şi, după aceea, pozele sunt montate într-un film, ca în desenele animate. Rezultatul merită văzut: vei vedea cum în numai câteva secunde, faleza şi Dunărea sunt acoperite total de nori.

Imaginile au fost realizate de pe hotelul Delta din municipiul Tulcea şi prezintă, pe scurt, momentele serii în municipiu (cu faleza şi „cotul“ Dunării).

 „Oraşul mi-a plăcut mult. Cred că faleza are un potenţial turistic fantastic şi autorităţile locale ar trebui să se implice mai mult în amenajarea acesteia. Tulcea este un oraş drăguţ, alegerea perfectă pentru cei care doresc o vacanţă liniştitoare“, ne spune cel care a realizat filmul.

Mai citiţi şi: 

VIDEO Lacul Ciuperca îngheţat, văzut din aer

VIDEO Dunărea îngheţată, văzută din aer

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite