Accident între un Opel şi un moped la Malcoci: cercetaţi penal după ce o victimă s-a dus la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul s-a dus la spitalul judeţean FOTO Arhivă Adevărul
Bărbatul s-a dus la spitalul judeţean FOTO Arhivă Adevărul

Accidentul a avut loc marţi, în localitatea Malcoci, comuna Nufăru, din judeţul Tulcea. Cei doi şoferi au plecat acasă, iar acum sunt cercetaţi penal pentru părăsirea locului accidentului. Explicaţia: un bărbat de pe moped s-a dus la spital şi a anunţat incidentul.

Vctima a ajuns miercuri la Spitalul Judeţean Tulcea. C. Emil (29 ani) din Tulcea susţinea că pe data de 25 iunie a fost rănit în urma unui accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti  a rezultat că în ziua respectivă (marţi), D. Ilie (55 ani) din Murighiol, în timp ce conducea autoturismul marca Opel Astra în Malcoci, s-a angajat în depăşirea unui moped neînmatriculat condus de B. Ion (48 ani) din Tulcea, moment în care mopedul a virat brusc la stânga pentru a intra pe o stradă din localitate, astfel că cele două au intrat în coliziune.

Ilie, şoferul, avea permis de conducere şi a părăsit locul accidentului fără a anunţa organele de poliţie, fiind identificat de poliţişti la 26 iunie 2013.

Ion, scuteristul, nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi a părăsit locul accidentului fără incuviinţarea poliţiei.

Mai citiţi şi:

Accident pe drumul Tulcea - Constanţa: un bărbat este în stare gravă după ce a intrat cu maşina în copac. Victima, dusă cu avionul la Bucureşti

Accident în municipiu: o femeie a ajuns la spital cu traumatism la coloană

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite