A furat o maşină, a condus beat şi fără permis, iar după ce a fost prins a plecat din ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul ar putea ajunge în arest preventiv FOTO Arhivă Adevărul
Tânărul ar putea ajunge în arest preventiv FOTO Arhivă Adevărul

Sapeu Ali (22 de ani) din Tulcea ar putea ajunge astăzi după gratii. Procurorii au înregistrat deja pe rolul Judecătoriei Tulcea o solicitate de arestare preventivă a tânărului acuzat de furt, conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului.

Fapta s-a petrecut în noaptea de 4 spre 5 octombrie 2012, pe strada Vlad Ţepeş din municipiul Tulcea. Colea, un bărbat din Tulcea, a reclamat la Poliţie că cineva i-a furat maşina, o Dacia 1310, parcată pe strada Vlad Ţepeş.

Poliţiştii au făcut cercetări şi au reuşit să identifice suspectul, de la care au recuperat autoturismul. Tânărul acuzat de furt este Sapeu Ali (22 de ani) din Tulcea, care a condus maşina furată deşi nu avea permis şi consumase alcool.

Cercetat în stare de libertate, Ali a părăsit ţara. A făcut greşeala de a se întoarce, iar miercuri, la Isaccea, a fost prins de oamenii legii.

Astăzi, 27 iunie 2013, tânărul de 22 de ani va ajunge în faţa magistraţilor de la Judecătoria Tulcea, acolo unde se va judeca propunerea de arestare preventivă.

Mai citiţi şi:

Accident pe strada Avram Iancu din Tulcea: şoferul care conducea regulamentar consumase alcool

Prins cu peste 1 la mie, un şofer din Murighiol a refuzat să i se recolteze probe biologice

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite