Un şofer de autobuz din Tulcea a fost bătut de un fost campion naţional la box

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul a fost dus la spital. FOTO: Arhivă Adevărul
Şoferul a fost dus la spital. FOTO: Arhivă Adevărul

Fostul campion naţional la box, Cristian Velea, a bătut un şofer de autobuz din Tulcea. Şoferul i-a făcut observaţie fostului boxer pentru că a urcat în autobuz cu un pahar de cafea în mână. Bărbatul şi-a ieşit din minţi şi l-a lovit pe şofer cu pumnul. După câteva minute, fostul sportiv a lovit din nou, de data aceasta chiar în timp ce şoferul conducea.

S-a întâmplat joi după amiază, în jurul orei 16.00, în municipiul Tulcea. Altercaţia dintre cei doi a avut loc în autobuz.

Totul a pornit în centrul oraşului. Velea a vrut să urce în autobuz cu un pahar de cafea, iar şoferul, Sorin Fotea  i-a atras atenţia că nu are voie să facă acest gest. A început ujn schimb de replici, iar Velea l-a lovit în faţă.

"Mi-a spus: tu ştii cine sunt eu? Şi mi-a dat cu pumnul în faţă, am continuat să conduc şi în staţie la Biserica cu Ceas mi-a dat cu capul în faţă", a spus şoferul pentru România TV.

Niciunul dintre călători nu a sărit să-l ajute pe şofer. Asta pentru că l-au recunoscut imediat pe agresor.

Victima a ajuns la spital şi are fractură e piramidă nazală.

„La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Tulcea şi un echipaj al ambulaţei, care a acordat ingrijiri medicale şoferului de autobuz. În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe“, spune Irina Culea, din cadrul IPJ Tulcea.
 
Cristian Velea este fost campion naţional la box. Sportivul are în palmares lupte cu Leonard Doroftei, Mihai Leu sau Francisc Vaştag.

Şoferul a fost dus la spital. Boxerul agresor s-a ales cu dosar penal pentru loviri şi acte de violenţă, arată postul de televiziune.

Cristian Velea, cunoscut tulcenilor pentru rezultatele sale din trecut, are mai multe probleme de sănătate după viaţa din ring. El a avut mai multe plângeri la Poliţie după scandaluri petrecute în familie (a fost reclamat de fosta sa soţie).

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite