Trupul neînsufleţit al femeii date dispărute în urmă cu o săptămână, găsit pe Dunăre

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia dată dispărută la data de 23 septembrie a fost găsită în cursul zilei de ieri FOTO Adevărul
Femeia dată dispărută la data de 23 septembrie a fost găsită în cursul zilei de ieri FOTO Adevărul

A fost găsit în cursul zilei de sâmbătă, pe Dunăre, în apropiere de localitatea Smârdan din judeţul Tulcea. Femeia a fost dată dispărută în urmă cu o săptămână, după ce un  pescar sportiv aflat în apropiere de Măcin a văzut cum brăileanca  a căzut din ambaracaţiunea în care se afla.

Cadavrul a fost identificat tot sâmbătă: este vorba despre o femeie de 46 de ani din Brăila, dispărută la data de 22 septembrie 2013 în apele Dunării.

Din primele date, trupul femeii nu prezenta urme de violenţă, astfel că nu există suspiciuni cu privire la decesul acesteia.

Cadavrul a fost dus la morgă, acolo unde s-a stabilit, din primele informaţii, că victima a decedat înecată.

Femeia din municipiul Brăila practica sporturi nautice, au spus apropiaţii. Duminica trecută, aceasta a ieşit cu un caiac pe braţul Măcin. La un moment dat, caiacul s-a răsturnat, iar femeia a încercat să se salveze înotând spre mal.

Un martor care se afla la pescuit sportiv a văzut tot incidentul. În timp ce se afla pe un ponton amplasat pe braţul Măcin, bărbatul a văzut e Dunăre un caiac albastru, în care se afla o femeie. Ambarcaţiunea s-a răsturnat, iar femeia a căzut în apă.

Martorul le-a povestit oamenilor legii că persoana în cauză a încercat să se salveze, înotând spre mal, dar la un moment dat s-a pierdut în apele Dunării.

Mai citiţi şi:

Femeie din Brăila, dispărută pe braţul Măcin: un martor a povestit cum s-a răsturnat cu barca, apoi a încercat să se salveze înotând spre mal

FOTO VIDEO Tragedie la I.C. Brătianu: un fotbalist de 21 de ani a murit înecat

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite