Femeie din Brăila, dispărută pe braţul Măcin: un martor a povestit cum s-a răsturnat cu barca, apoi a încercat să se salveze înotând spre mal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia a dispărut în apele Dunării FOTO Arhivă Adevărul
Femeia a dispărut în apele Dunării FOTO Arhivă Adevărul

Femeia de 46 de ani din municipiul Brăila practica sporturi nautice, au spus apropiaţii. Duminică după amiază, aceasta a ieşit cu un caiac pe braţul Măcin. La un moment dat, caiacul s-a răsturnat, iar femeia a încercat să se salveze înotând spre mal.

Un bărbat care se afla la pescuit sportiv a văzut tot incidentul. În timp ce se afla pe un ponton amplasat pe braţul Măcin, bărbatul a văzut e Dunăre un caiac albastru, în care se afla o femeie. Ambarcaţiunea s-a răsturnat, iar femeia a căzut în apă.

Martorul le-a povestit oamenilor legii că persoana în cauză a încercat să se salveze, înotând spre mal, dar la un moment dat s-a pierdut în apele Dunării.

La faţa locului au ajuns pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, care au început căutările. Din cauza condiţiilor mete nefavorabile, căutările au fost sistate, urmând a fi reluate în cursul zilei de astăzi.

Ancheta a fost preluată de poliţiştii din cadrul Biroului Judeţean al Poliţiei Transporturi Tulcea. La momentul de faţă, femeia de 46 de ani din Brăila este dată dispărută.

În urma primelor investigaţii a fost descoperită, pe malul drept, ambarcaţiunea în care se afla femeia dispărută. În caiac a fost găsit o sandală şi pagaia de aluminiu pe care o folosea aceasta.

Conform oamenilor legii, persoana dispărută are 1.60-1,65 metri, constituţie atletică, faţă rotundă, 50-55 de kilograme, păr ondulat, tuns scurt, castaniu, ochi verzi. La data dispariţiei purta o geacă de fâş neagră cu inscripţie albă, pantaloni negri de fâş.

„Cercetările continuă în vederea stabilirii împrejurărilor în care aceasta a dispărut“, spune Irina Culea, din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea.

Mai citiţi şi:

FOTO VIDEO Tragedie la I.C. Brătianu: un fotbalist de 21 de ani a murit înecat

Două persoane şi-au pierdut viaţa în apele lacului Somova

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite