Soartă tragică. Femeia dispărută în accidentul naval reuşise să iasă la suprafaţă după ce a căzut în apă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia dispărută în accidentul naval din Delta Dunării este din Letea. După răsturnarea încărcăturii bărcii, ea a reuşit să iasă la suprafaţă, dar a fost lovită de elicea ambarcaţiunii.

Continuă căutările femeii dispărute în Dunăre, în urma accidentului naval de joi, 26 aprilie, ora 19.30. Olimpia Pocora, în vârstă de 38 ani, din Letea se afla în ambarcaţiunea cu motor care s-a răsturnat la mila 8, în apropiere de Crişan. 

Localnicii relatează că barca era încărcată cu trei persoane şi bagaje, inclusiv obiecte de mobilier. Cel care conducea barca făcuse dializă la Tulcea, era cu sora lui şi luaseră şi o vecină cu ei, pe Olimpia Pocora.

Oamenii făcuseră cu acest prilej aprovizionarea de la Tulcea cu tot felul de produse. Ei mergeau la Letea pe canalul Sulina, iar o femeie a refuzat în ultimul moment să urce în barcă văzând cât e de aglomerată. 

La intrarea pe Dunărea veche, barca a lovit un buştean dezechilibrându-se. Ocupanţii bărcii au căzut în apă, iar barca a intrat în rotaţie, lovindu-le cu elicea pe cele două femei. Una a fost rănită la cap, iar Olimpia a dispărut sub apă. 

Fotografie la ceas de seară postată de Olimpia Pocora pe contul său de Facebook Sursa Facebook OP

Delta Dunării Sursa Facebook Olimpia Pocora

Un bărbat de 46 ani şi o femeie de 43 de ani au fost preluaţi de nava SAJ şi sunt transportaţi la Spitalul Judeţean Tulcea. Cea de a treia persoană, de sex feminin, de 36 de ani, este dispărută. 

Bărbatul de 46 ani şi femeia rănită, de 43 de ani, au fost preluaţi de nava SAJ fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Tulcea. 

Sătenii plâng moartea Olimpiei, care îşi creştea singură fiul aflat în ultimul an de liceu. Femeia îşi pierduse soţul în urmă cu un an şi jumătate, bolnav de plămâni. 

Accident naval Tulcea

Căutările au fost reluate vineri dimineaţă FOTO ISU Tulcea 

Pe aceeaşi temă: 

UPDATE Accident naval în Delta Dunării, în apropiere de Crişan. O tânără este dată dispărută

UPDATE. 14 persoane au fost rănite, 6 dintre ele fiind duse la spital, după ciocnirea a două ambarcaţiuni în Delta Dunării

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite